ΧΑΛΚΙΔΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πώς φαντάζεστε την ιδανική πρόταση γάμου;

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πώς φαντάζεστε την ιδανική πρόταση γάμου;
12 Απριλίου 2022, 10:05
A+ A-
Διαβάστε τι απάντησαν πολίτες της πόλης. 

Aν δεν υπάρχει πρόταση, γάμος δεν γίνεται! "It takes two to tango", όπως έλεγαν και στο χωριό μας, και φυσικά η στιγμή που ο άντρας προτείνει στη γυναίκα να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους συνιστά την απαρχή της γαμήλιας πράξης. Ναι, με την προϋπόθεση ότι η απάντηση θα είναι καταφατική!

Πώς, λοιπόν, να μην θέσουμε ένα σχετικό ερώτημα σε πολίτες, που συναντήσαμε στους (βρεγμένους εκείνη τη μέρα) δρόμους της Χαλκίδας; Μας περιέγραψαν την ιδανική πρόταση γάμου και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τις απαντήσεις τους.

Ακόμη και σε παγκάκι

Δεν απασχολούν οι λεπτομέρειες την Αλεξάνδρα Μιμηγιάννη, η οποία είναι απλός άνθρωπος. Διαβάστε τι μας είπε και θα καταλάβετε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φανταστεί την πρόταση γάμου, που θα ήθελα να μου γίνει.

»Για μένα, το μέρος, ο τρόπος και όλα τα υπόλοιπα δεν παίζουν μεγάλη σημασία, αρκεί να έχω απέναντί μου τον ιδανικό άντρα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ακόμη και σε παγκάκι να μου έκανε την πρόταση, δεν θα είχα πρόβλημα. Φτάνει μόνο να ένιωθα κι εγώ το ίδιο». 

Σε εστιατόριο με μουσική

 Η Ολγα Παρίσση το έχει σκεφτεί και μας απάντησε:  «Θα ήθελα αυτή η ιδιαίτερη στιγμή να συμβεί σε ένα εστιατόριο με ωραία, απαλή μουσική. Φυσικά, θα πρέπει να είναι έκπληξη και να μην έχω καταλάβει κάτι από πριν. Βέβαια, όλο αυτό μπορεί να περιμένει προς το παρόν. Το μυαλό όλων μας είναι στην Ουκρανία και εύχομαι γρήγορα να τερματιστεί ο πόλεμος».

Πέσαμε στην περίσταση !

 «Αν έχεις τύχη, διάβαινε» λέει η παροιμία κι εμείς είχαμε μπόλικη συναντώντας στο διάβα μας τον Αντώνη Χαλεπά. Διαβάστε τη δήλωσή του και θα καταλάβετε:
«Είναι απίστευτο αυτό που με ρωτάτε, γιατί το επόμενο Σάββατο ετοιμάζομαι να κάνω πρόταση γάμου στην κοπέλα μου! Τα έχω σκεφτεί, λοιπόν, όλα. Θα πάμε σε ένα club και κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πάρω το μικρόφωνο και θα κάνω την πρόταση μπροστά σε όλο τον κόσμο. Εννοείται, ότι θα έχω συνεννοηθεί με τους υπεύθυνους του καταστήματος, νωρίτερα». Ελπίζουμε να πήγε καλά αυτό!

Πολύ ρομαντικός !

Ο Δημήτρης-Αριστείδης Καμπόζος είναι ρομαντικός τύπος και δεν το κρύβει. «Ως Ιχθύς στο ζώδιο, έχω ονειρευτεί την πρόταση γάμου δίπλα στη θάλασσα με το ηλιοβασίλεμα να δημιουργεί μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και να υπάρχει ένα ελαφρό αεράκι». Nομίζουμε ότι τερμάτισε τη ρομαντικότητα ο φίλος μας!

Για την πρόταση γάμου ο λόγος είναι αποκλειστικά σε εσάς! Οσο αφορά όμως την προετοιμασία του γάμου, μπορεί να γίνει εύκολα ξεφυλλίζοντας το περιοδικό GO! in wedding εδώ!

Επιστροφή