ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Έτσι θα κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι για το έκτακτο δώρο Πάσχα

ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Έτσι θα κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι για το έκτακτο δώρο Πάσχα
27 Μαρτίου 2022, 09:34
A+ A-
Διαβάστε την ανακοίνωση από το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Χαλκίδας. 

Το Παράρτημα Οίκου Ναύτου Χαλκίδας ανακοινώνει ότι από 28 Μαρτίου έως 18 Απριλίου 2022 θα μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Πάσχα 2022.

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων-ενεργειών πρόληψης και προστασίας προσωπικού και κοινού λόγω covid-19 η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα γίνει ως εξής:

1. Στο Παράρτημα οίκου Ναύτου Χαλκίδας θα απευθύνονται μόνο οι εγγεγραμμένοι του παραρτήματος ( ο ατομικός τους φάκελος τηρείται σε αυτόν).

2. Τρόποι παραλαβής δικαιολογητικών:

  • Οι δικαιούχοι Π.Ο.Ν. Χαλκίδας θα πρέπει να υποβάλλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4, εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού με το παράρτημα.
  • Ή να αποστείλουν πλήρη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 ταχυδρομικώς (είτε με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ , είτε με courier και δική τους χρέωση).

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΚΩΤΣΟΥ Κ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Η ημερομηνία τελευταίας παραλαβής ταχυδρομικού φακέλου από το παράρτημα μας θα είναι η 18/4/2022. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22210-23823

Επιστροφή