Κους-κους & σχόλια

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τρύπησαν και τα μπαλώματα στους δρόμους!

ΧΑΛΚΙΔΑ: Τρύπησαν και τα μπαλώματα στους δρόμους!
28 Μαρτίου 2022, 10:26
Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση... 

 

*Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη" (18/3/2022)

 

¶μεσα εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα της προχειρότητας και της τσαπατσουλιάς, με την οποία έκλεισαν λακκούβες στους δρόμους της Χαλκίδας η δήμαρχος Έλενα Βάκα και ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής. Τα μπαλώματα που έκαναν, τρύπησαν ήδη!

Όπως έγραψε η «Γνώμη», η Δημοτική Αρχή Βάκα έδωσε 65.000 ευρώ στην εταιρεία «Λατώ» από τη Θήβα και γέμισε την πόλη ασφάλτινα μπαλώματα, τα οποία μετά από λίγες μέρες άρχισαν να ξηλώνονται!

Ειδικά στην πολυσύχναστη οδό Νεοφύτου όλα σχεδόν τα μπαλώματα γέμισαν τρύπες και με το “καλημέρα” αποδείχθηκε ότι η παρέμβαση Βάκα ήταν μια «τρύπα στο νερό» και τα λεφτά των δημοτών πήγαν χαμένα.

Επικίνδυνες ...χαράδρες είναι οι λακούβες στη λεωφόρο Καραμανλή και την οδό Μπαλαλαίων.

Τρύπες γέμισαν τα μπαλώματα που έγιναν μόλις πριν λίγες μέρες στην οδό Νεοφύτου.

Στο μεταξύ, αμέτρητες λακκούβες παραμένουν σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Χαλκίδας, ενώ το οδόστρωμα καταρρέει σε πολλές περιοχές και οι οδηγοί σπάνε τα οχήματά τους.
Λακκούβες-χαράδρες, όμως, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων. Τέτοιες βρίσκονται στη λεωφόρο Καραμανλή, την οδό Μπαλαλαίων και αλλού.

Τέλος, έργο αφηρημένης τέχνης θυμίζει ο χωματόδρομος στην παλιά αποθήκη του ΟΣΕ Χαλκίδας. Οι λακκούβες έχουν καλύψει όλη την επιφάνεια και με τις βροχές μετατρέπονται σε μικρά ...μπανιερά καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση των οδηγών.

Ο χωματόδρομος στην παλιά αποθήκη
του ΟΣΕ Χαλκίδας είναι επίσης γεμάτος με τρύπες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ