ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-2: Οι γενναίοι του Βορρά με εκτελεστή τον Μπιμπάι

ΑΙΔΗΨΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 3-2: Οι γενναίοι του Βορρά με εκτελεστή τον Μπιμπάι
27 Μαρτίου 2022, 20:18
A+ A-
Στο 86' το νικητήριο γκολ σε ματς γκραν γκινιόλ.

Η Αιδηψός την Τετάρτη που μας πέρασε ταξίδεψε στη Λάμψακο για να παίξει εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ελλήσποντο και μολονότι επιβαρύνθηκε και από το ματς και από το ταξίδι σήμερα κατάφερε στην έδρα της να ρίξει στο καναβάτσο τον Απόλλωνα Ερέτριας, ο οποίος μένει σχεδόν εκτός μάχης τίτλου.

Η Ερέτρια μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της με το Καλοχώρι/Παντείχι ήθελε πάση θυσία τη νίκη στην Αιδηψό για να διατηρήσει άσβεστη τη φλόγα της κατάκτησης του τίτλου.

Ομως, οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν ...γενναίοι του Βορρά και νίκησαν με 3-2 με κορυφαίο σκόρερ τον Τίτο Μπιμπάι.

Να σημειώσουμε ότι οι νικητές εμφανίστηκαν στο γήπεδό τους με 13 μόλις ποδοσφαιριστές, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ υπάρχουν και παίκτες που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

Από τον Απόλλωνα Ερέτριας δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Σταματάκος.

Στο 25' μετά από ατομική ενέργεια του Τίτο Μπιμπάι και σουτ στη γωνία οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.

Στο 33' ο Κανάνι κέρδισε πέναλτι, καθώς ανατράπηκε από τον Μ. Μπιμπάι. Την μπάλα στην άσπρη βούλα έστησε ο "μετρ του είδους" και πρώτος σκόρερ της Α' ΕΠΣΕ Γκέρσι Τόρα και και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-1.

Στο 52' η Αιδηψός πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μπιμπάι με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-1.

Η Ερέτρια αντέδρασε δεύτερη φορά και ξαναμπήκε στο ματς για να διεκδικήσει τη νίκη. Στο 65' από σέντρα του Μορφούλη, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Τόρα και με προβολή ισοφάρισε σε 2-2.

Λίγο αργότερα η Ερέτρια παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή όταν ο Βεσέλι με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Κι ενώ ...όλη η Ερέτρια είχε βγει μπροστά για να φέρει τούμπα το ματς, ο Τίτο Μπιμπάι είδε εκτός θέσης τον Μπασινά και με σουτ από το κέντρο "κρέμασε" τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στο 86' και έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Αιδηψός ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο η Ερέτρια πήρε τα ηνία, αλλά η έμπνευση στο τέλος και ο οίστρος του Μπιμπάι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Β. Εύβοιας.

Διαιτησία: Γκάτσος, Δάλλας - Δούκας.

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Σουμπάσης, Φώτου (82' Καβαράκας), Γιουκάι, Γάσπαρης, Σαμπάι, Πλανγκάι, Γοργομάτης, Κυριακού, Τίτο Μπιμπάι, Φαράντος (90' Ιωσήφ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Μπασινάς, Μορφούλης (80' Συκάς), Μαρ. Καρλατήρας, Λ. Καρλατήρας, Μέτσιο (46' Χύσκα), Τσαμτσάκης, Βεσέλι, Τόρα, Κανάνι, Λάζρι, Κουρούπης (85' Κρ. Τρεγκάι).

Επιστροφή