Κους-κους & σχόλια

Οι Χαλκιδέες προσέχουν τη σιλουέτα τους

27 Απριλίου 2011, 08:00
Αν χρειαστεί θα κάνουν και δίαιτα μετά το Πάσχα! Διαβάστε τι δηλώνει η Δέσποινα και άλλες 4 κυρίες και δεσποινίδες. 

Το Πάσχα πέρασε, αλλά οι περιτές θερμίδες (για να μην πούμε τα περιτά κιλά) μένουν. Λίγο το τσουρέκι της θείας, λίγο τα κουλουράκια της γιαγιάς, λίγο ο οβελίας και το κοκορέτσι, όλα μαζί δημιούργησαν ...καούρες στο στομάχι στους περισσότερους.

Και καλά οι καούρες, αντιμετωπίζονται εύκολα. Τι θα γίνει με τα κιλάκια ( να το πούμε κομψά), που δεν λένε να φύγουν και πλησιάζει και καλοκαίρι.... Οι Χαλκιδέες πάντως την σιλουέτα τους την προσέχουν, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ που κάναμε.

Πρόσεξαν διπλά, διότι ούτε πολύ έφαγαν, ούτε θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί ( ρε πως το δουλεύω το αρχαίο), αν χρειαστεί θα κάνουν και δίαιτα. Διαβάστε τις δηλώσεις για να καταλάβετε. 

Η Δήμητρα Κοτρογιάννη-Σαπουντζή, σύζυγος του αντιπρόσωπου της ΕΒΓΑ Θανάση Σαπουντζή ούτε καν δίαιτα θα χρειαστεί, γιατί όπως λέει: " Προσέχω πάντα την διατροφή μου και δεν ξεπερνάω τα όρια, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω δίαιτα." Στη φωτό η εντυπωσιακή μαμά με το παιδάκι της, που θα βαφτιστεί τον Ιούνιο.

¶λλες δύο δεσποινίδες, που δεν θα χρειαστούν δίαιτα, είναι η Ευδοξία Ψαρρά και η Ειρήνη Κατσαρή. Αυτές είναι αθλήτριες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και τονίζουν: " Προσέχουμε πάντα την διατροφή μας, αλλά αν πάρουμε και καμία παραπανίσια θερμίδα θα την κάψουμε στην προπόνηση."

Με το γιο της Γιώργο φωτογραφίσαμε την Μαρία Αδάμ  και αν κρίνουμε από σιλουέτα, ούτε αυτή θα χρειαστεί δίαιτα. Μας το επιβεβαιώνει η ίδια, λέγοντας: " Τρώω λίγο απ΄όλα, αλλά με μέτρο και δεν χρειάζομαι ποτέ δίαιτα, οπότε ούτε μετά το Πάσχα θα χρειαστώ."

Η Τζένη Μπελίτσου ( στη φωτό με την κόρη της Κέλυ Σχολίδη) προσπαθεί να μην τρώει πολύ γενικά. Τώρα αν αυτές τι μέρες πάρει και μερικές θερμίδες παραπάνω δεν το αφήνει έτσι, καθώς υπογραμμίζει: " Θα προσπαθήσω να τις χάσω αμέσως με λίγη δίαιτα, δε το αφήνω έτσι."