Αθλητικά

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-2: Σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-2: Σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα
10 Απριλίου 2022, 20:50
Έδειξαν χαρακτήρα οι φιλοξενούμενοι και γύρισαν το ματς.

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Αμαρυνθιακού στη Βάθεια πέτυχε η Κάρυστος, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Νότιας Εύβοιας την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει στην έδρα της την ομάδα της Χαλκίδας, αλλά σήμερα η επικράτησή της είναι σημαντική γιατί επιτεύχθηκε επί ενός δυνατού αντιπάλου σε μια δύσκολη έδρα. 

Στο 42' ο "Μεγάλος αδελφός" Παναγιώτης Σκριβάνος του Δ. έδωσε ωραία πάσα στον μικρό αδελφό, τον Θανάση Σκριβάνο, κι αυτός έξω από την περιοχή έπιασε δυνατό και τεχνικό σουτ με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 66' μετά από άπιαστο σουτ του Καράβολα έξω από την περιοχή του Σακκή, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του κι έγινε το 1-1 για την Κάρυστο.

...Και στο 73' ο Φραγκίσκος Ποδαράς (φωτό) εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων κι έκανε την ανατροπή (1-2), χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους μια πολύτιμη νίκη.

Διαιτησία: Ντούρας, Ι. Ντόβολης-Κοτταρά.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θαν. Μεθενίτης): Σακκής, Παν. Τσούτσης (60' Ντρέκης), Πετράκης, Πεππάς, Ρεπετσάς, Σελ. Μυρτέζα, Λ. Μυρτέζα, Σιαράπης (60' Κοντραζίου), Πάλλης (74' Δημ. Τσούτσης), Π. Δ. Σκριβάνος, Θ. Σκριβάνος.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Αντ. Σταυρόπουλος): Αραχωβίτης, Γεωργιόπουλος (88' Ρουκλιώτης), Καράβολας, Π. Ραβιόλος, Παπασταματίου, Κακαβάς, Κασέμι (64' Αστηθας), Ποδαράς, Ζάνι, Σούλας (64' Ναυπλιώτης), Ρούσσος (93' Λυμπερόπουλος).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ