Σάλος με λιμενικούς που χλευάζουν τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (VIDEO)

Σάλος με λιμενικούς που χλευάζουν τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (VIDEO)
13 Απριλίου 2022, 14:28
A+ A-
Πραγματοποιούσαν συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η συζήτηση λιμενικών σε Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το περασμένο έτος και συγκεκριμένα μία μέρα μετά τη σύλληψη του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Οι συγκεκριμένοι πραγματοποιούσαν συμβούλιο ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος μέσω τηλεδιάσκεψης. Κατά τη διάρκεια αυτής ακούγονται να ειρωνεύονται και να κάνουν «αστεία» σχετικά με την άγρια γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου "κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου". Κόκκαλο η γυναίκα», με τους άλλους να γελάνε.

Έπειτα, ο πρόεδρος Λ.Σ. Λέσβου-Χίου Φώτης Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Σκυτάλη στην ντροπιαστική συζήτηση πήρε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε ...θα παντρευτώ πιλότο» και γελάει...

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Λ.Σ. Λέσβου-Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο... Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (...). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε "ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ:

Επιστροφή