Αθλητικά

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-1: Το τρένο σφύριξε στη Λάμψακο, αλλά το διπλό του ΑΟΧ του χάλασε το σχέδιο της κορυφής

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-1: Το τρένο σφύριξε στη Λάμψακο, αλλά το διπλό του ΑΟΧ του χάλασε το σχέδιο της κορυφής
17 Απριλίου 2022, 21:45
Σκόρερ ο Κοτρογιάννης. Δείτε το γκολ καρέ-κερέ

Το τρένο του Ταμυναϊκού πέρασε ...σφυρίζοντας και από τη Λάμψακο... Οι "γαλάζιοι" νίκησαν 1-0 τον Λήλα Βασιλικού, αλλά το ντέρμπι Μακρυκάπα-ΑΟΧ δεν τους έκανε τη χάρη. Οι Αλιβεριώτες ήθελαν η μπίλια να κάτσει στο "Χ", για να περάσουν αυτοί πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά τελικά ο ΑΟΧ νίκησε και ο Ταμυναϊκός ανέβηκε ένα σκαλοπάτι, αλλά βρίσκεται στη 2η θέση.

Ο Ταμυναϊκός ήταν πολύ καλύτερος από τον Λήλα, με την ομάδα του Βασιλικού να μην μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Ο Ταμυναϊκός είχε τον έλεγχο, δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Λεοντή, είχε και δυο δοκάρια, ένα με τον Βρέττο στο 20' κι ένα  με τον Σταματούκο στο 53', αλλά στο 73' βρήκε το νικητήριο γκολ.


Ο Κοτρογιάννης μπήκε στο ματς αλλαγή στο 59' και στο 73' έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λεοντής απέκρουσε προσωρινά, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε τα δίχτυα (δείτε παρακάτω το γκολ καρέ-καρέ). Ετσι έγινε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Διαιτησία: Φώτης, Πριόνας-Κοντογιαννίδης.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελινός, Αλεξίου, Μολές, Τσαμπουρής, Μπενέτος, Παναγιώτου, Καρβελάς, Ντάλντι, Αναγνώστου, Μικράκης (85′ Τσολάκος).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου, Βογιατζής (71′ Μπράχα), Βρέττος (88′ Μανδράκας), Σταματούκος, Μώρος, Ντόβολης (59′ Κοτρογιάννης).

 

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ TO ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ