Πολιτική

Λάλησαν πολλοί ... κοκόροι για το δρόμο στο Στόμιο

Λάλησαν πολλοί ... κοκόροι για το δρόμο στο Στόμιο
28 Απριλίου 2011, 07:04
Για να δούμε θα ...ξημερώσει λύση για την επισκευή του;

Το θέμα της κατάπτωσης βράχων και των κατολισθήσεων, που έχουν καταστρέψει το δρόμο στο Στόμιο Οξυλίθου συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι απαραίτητες μελέτες.

Πριν την συνεδρίαση πάντως είχαμε σωρεία ανακοινώσεων, δελτίων τύπου και επιστολών στον περιφερειάρχη για το θέμα του δρόμου. Για το θέμα δηλαδή ... λάλησαν πολλοί κοκόροι και ξέρετε τι λέει ο λαός: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, για το θέμα του δρόμου έκαναν παρέμβαση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, ο πρώην δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Κυριάκος Ηλίας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποσείουν τις ευθύνες από πάνω τους και τις επιρρίπτουν στην Περιφέρεια, κυρίως με την παλιά της μορφή υπό την ηγεσία της κ. Διαμαντοπούλου, η οποία κατηγορείται ευθέως τόσο από τον κ. Μπουραντά, όσο και από τον κ. Ηλία.  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ