Αθλητικά

ΔΡΟΣΙΑ-ΛΗΛΑΣ 0-1: Ζωντανός στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα

20 Απριλίου 2022, 20:32
Ο Τσαμπούρης το νικητήριο γκολ.

Σκληρό ροκ είναι για το Λήλα το φετινό πρωτάθλημα και κινδυνεύει με υποβιβασμό για πρώτη φορά ...από τότε που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας στα τέλη της δεκαετίας του '70!

Αλλά σήμερα ο Λήλας στη Δροσιά έμεινε ζωντανός στη σκηνή ...σαν ροκ συγκρότημα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη του Πάσχα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, με την ομάδα του Βασιλικού να υποδέχεται στη Λάμψακο τη Μακρυκάπα, ενώ το Αυλωνάρι που έχει ένα βαθμό περισσότερο παίζει στην έδρα του με τη σημερινή αντίπαλο του Λήλα, τη Δροσιά.

Ο Λήλας δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά τουλάχιστον δεν έκαψε το τελευταίο του χαρτί με το διπλό που έκανε στο σπίτι του ΑΠΚΟ χάρη σε ένα γκολ του Τσαμπούρη στο 70'.

Ο σκόρερ πάτησε περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρόπουλου και έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Δροσιά έχασε την πιο μεγάλη της ευκαιρία στο 56' όταν από ατομική ενέργεια του Τζεμπελίκου, η μπάλα έφτασε στον Τουλίτση, αλλά ο δεύτερος δεν έπιασε γεμάτο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Λήλας ήταν πιο επικίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, είχε 3-4 καλές φάσεις, αλλά τελικά πήρε το προβάδισμα στο β' ημίχρονο.

Ενα γκολ που με ...βολικό συνδυασμό αποτελεσμάτων (σ.σ. νίκη της ομάδας του Βασιλικού επί της Μακρυκάπας και μη νικηφόρο αποτέλεσμα του Αυλωναρίου με τον ΑΠΚΟ) την άλλη Τετάρτη, μπορεί να τον στείλει στην 11η θέση, ώστε να περιμένει την τύχη του πρωταθλητή Εύβοιας στα μπαράζ ανόδου.

Διαιτησία: Κηρύκος, Παππάς - Κελεπούρης.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Λάμπρου): Σωτηρόπουλος (73' λ.τρ. Τσίμπος), Χρ. Ζουρμπουλής, Φρυγανάς, Αυλωνίτης, Διοκμετζίδης, Γιωρ. Λάμπρου, Τζεμπελίκος, Ζαχαράκης, Κουζούλογλου (67' Ζωγάκης), Τουλίτσης, Ιωαν. Λάμπρου.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Ρόγκας): Λεοντής, Ευαγγελινός, Ντάλντι (62' Μικράκης), Μολές, Κουσερής, Μπενέτος, Τσαμπούρης, Παναγιώτου (85' Μανικιώτης), Αλεξίου, Αναγνώστου, Χρ. Καρβελάς (93' Λεμονής).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ