ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 3-1: Έδιωξε τα σύννεφα και σώθηκε οριστικά

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 3-1: Έδιωξε τα σύννεφα και σώθηκε οριστικά
20 Απριλίου 2022, 21:31
A+ A-
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι που έδωσαν χρόνο και σε νέα παιδιά.

Τις μαθηματικές του ελπίδες στη σκακιέρα της παραμονής έπαιζε σήμερα ο Ελλήσποντος στην έδρα του με την Κάρυστο και κατάφερε να σωθεί οριστικά και να διώξει τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη Λάμψακο.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 κόντρα στην αξιόμαχη Κάρυστο που αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες, που πήραν το ...βάπτισμα του πυρός (Μοσχοβής, Ντινιάκος, Νικολή, Σπανός).

Μάλιστα, η Κάρυστος ήταν αυτή που προηγήθηκε 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 29' με φάουλ του Σούλα.

Ο Ελλήσποντος αγχώθηκε, προσπάθησε να ηρεμήσει στην ανάπαυλα και βγήκε στο β' ημίχρονο αποφασισμένος να βάλει ...τέλος στις περιπέτειες.

Ομως, συνέχισε να παίζει με τη φωτιά, καθώς με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Ανέστης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Παρόλ' αυτά στο 51' ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας ισοφάρισε σε 1-1 και ...σήμανε η αντεπίθεση.

Στο 58' ο Βαγγέλης Ανέστης πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του, ενώ στο 73' ο Γιώργος Αγγελάτος έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Φώτης, Χ. Αντωνίου-Χασάνδρας.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γ. Κρόκος): Τόρα, Γιαλός, Νάτσης, Αγγελάτος (85' Χατζηλάμπρου), Ντούκα, Μπασινάς, Νικολάου (75' Γίγας), Κατσίμπρας, Στρατής (58' Πέτσας), Ανέστης, Μάλλιαρης (85' Ράλης).

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Αντ. Σταυρόπουλος): Μοσχοβής, Γ. Ρουκλιώτης (87' Αστηθάς), Καράβολας, Θάτσι, Ντινιάκος, Κασέμι, Ζάνι, Σούλας, Νικολή (62' Γεωργιόπουλος), Σπανός (60' Ρούσσος), Κακαβάς.

Επιστροφή