Που πέρασαν το Πάσχα τέσσερις γνωστές κυρίες της ελληνικής showbiz

Που πέρασαν το Πάσχα τέσσερις γνωστές κυρίες της ελληνικής showbiz
25 Απριλίου 2022, 08:25
A+ A-
Δείτε που πήγαν Γκερέκου, Πατούλη, Τούνη και Βαλαβάνη.

Το Πάσχα είναι μία γιορτή, που προσφέρεται για εκδρομές σε νησιωτικούς προορισμούς ή σε χωριά, αφού γιορτάζεται την περίοδο της Άνοιξης, που η φύση ξυπνά από την χειμερία νάρκη και ο καιρός βοηθάει για αποδράσεις.

Διαβάστε παρακάτω που πέρασαν το Πάσχα τέσσερις γνωστές κυρίες της ελληνικής showbiz: 

  • Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, όπως κάθε χρόνο επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα.​
  • Στη Μύκονο παρέα με αγαπημένους φίλους επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα η Μαρίνα Πατούλη ως single πλέον μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρόεδρο του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece, την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου, παρέα με τον καλό της φίλο και pastry chef, Ευάγγελο Χασιώτη και τα παιδιά του.

  • Στη Ναύπακτο βρέθηκαν για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του και τη στηρίζει στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει με την μητέρα της, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τη Μεγάλη Τρίτη.

  • Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, που αγαπά τα ταξίδια, τα οποία ωστόσο έχει περιορίσει τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας.

Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα μακριά από την Αθήνα, αφού ετοίμασε βαλίτσες για το νησί της Σκοπέλου.

Επιστροφή