Αθλητικά

Οι διαιτητές στα ματς της Τετάρτης του Πάσχα

Οι διαιτητές στα ματς της Τετάρτης του Πάσχα
26 Απριλίου 2022, 21:32
Ο Δημήτρης Χουλιαράς στην Κάρυστο

 

Ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση οι ορισμοί των αγώνων που θα γίνουν την Τετάρτη του Πάσχα (27/4/2022) και είναι για την τελευταία αγωνιστική της Α' κατηγορίας και την εμβόλιμη για το Νότιο Όμιλο της Β' ΕΠΣΕ.

Το ματς Κάρυστος-ΑΟ Χαλκίς σίγουρα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού με νίκη οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν την πρωτιά και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί ο Ταμυναϊκός, που αντιμετωπίζει στο Αλιβέρι το δυνατό Απόλλωνα Ερετρίας και με νίκη, αν χάσει βαθμούς ο ΑΟΧ, θα ανεβεί αυτός στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας.

Στην Κάρυστο διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Χουλιαράς, ο οποίος πρόσφατα διαιτήτευσε τον τελικό του κυπέλλου (φωτό), στον οποίο συμμετείχε και ο ΑΟΧ (έχασε 1-0 από τον ΑΟΝΑ). Βοηθοί του θα είναι ο Αντώνης Ιωάννου και ο Γιώργος Κοντογιαννίδης, ενώ έχει οριστεί και 4ος διαιτητής ο Γιάννης Κηρύκος.

Να σημειώσουμε ότι ο Χουλιαράς στο πρωτάθλημα διαιτήτευσε τρία ματς του ΑΟΧ. Ένα με τον Ταμυναϊκό (κέρδισε 4-2 στο στάδιο Χαλκίδας η ομάδα του Αλιβερίου) και δύο εκτός έδρας με Σκεπαστή και Όλυμπο, όπου ο ΑΟΧ κέρδισε και τα δύο με το ίδιο σκορ (0-1). Στο Λουμίδειο ήταν διαιτητής φέτος σε άλλα δυο ματς της Καρύστου, όπου η τοπική ομάδα κέρδισε 1-0 τον Ελλήσποντο και ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Μακρυκάπα.

Στο Αλιβέρι θα διαιτητεύσει ο Στέλιος Φώτης μαζί με τον Δάλλα και τον Ρουμπή, ενώ ο Θανάσης Παπακυριάκος θα είναι ο διαιτητής στη Λάμψακο, στον αγώνα της τρίτης στη βαθμολογία Μακρυκάπας, με το Λήλα, ο οποίος μαζί με το Αυλωνάρι, το Καλοχώρι/Παντείχι και τον Όλυμπο κυνηγούν την τέταρτη θέση από το τέλος (όποιος την καταλάβει θα ελπίζει σε σωτηρία στην περίπτωση που ανεβεί ο πρωταθλητής Εύβοιας στη Γ' Εθνική).

Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5.30, εκτός του αγώνα Ζάρκα-Σκύρος που θ' αρχίσει στη 1. Ματαιώθηκε ο αγώνα Μιαούλης-Νεα Στύρα, αφού οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν αδυναμία να παραβρεθούν στο γήπεδο Αφρατίου.

Δείτε παρακάτω τις τριάδες των διαιτητών σε όλα τα ματς που θα γίνουν την Τετάρτη (στο αγώνα Ερμήλιος-Δύστος οι διαιτητές θα οριστούν από την ΕΟΔ/ΕΠΟ).

 

Α' ΕΠΣΕ

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ        ΦΩΤΗΣ     ΔΑΛΛΑΣ-ΡΟΥΜΠΗΣ
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΠΟΓΚΑΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ-ΕΥ.ΝΤΟΒΟΛΗΣ
ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ ΝΕΓΡΗΣ-ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ
ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2005 ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΑΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ-ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ-ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ ΑΙΔΗΨΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ-ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ

 

Β' ΕΠΣΕ (3ος όμιλος)

ΖΑΡΗΤΡΑ ΣΚΥΡΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΔΕΛΧΑΣ-ΓΚΑΡΑ
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΓΚΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ-Χ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ ΔΥΣΤΟΣ ΕΟΔ/ΕΠΟ ΕΟΔ/ΕΠΟ
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΡΜΑΡΙ ΝΤΟΥΡΑΣ ΚΟΤΤΑΡΑ-Ι.ΝΤΟΒΟΛΗ
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ   ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ