ΖΑΡΗΤΡΑ-ΣΚΥΡΟΣ 2-4: Σούζα και για άνοδο από το αλογάκι...

ΖΑΡΗΤΡΑ-ΣΚΥΡΟΣ 2-4: Σούζα και για άνοδο από το αλογάκι...
27 Απριλίου 2022, 16:30
A+ A-
Εκπληκτικό γκολ από τον Καραμπίνη. Δυο τέρματα με φάουλ ο Δαλακλίδης.

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η ομάδα της Σκύρου στο προτελευταίο της παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι (ώρα 1) της Τετάρτης του Πάσχα (27/4) στο γήπεδο των Ζαράκων  κόντρα στην τοπική ομάδα, που την κέρδισε με 4-2.

Το αλογάκι της Σκύρου έκανε σούζα, πέρασε σαν σίφουνας και σκαρφάλωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας προσωρινά, περιμένοντας να δει τι θα κάνει ο Νηλέας Νεοχωρίου που παίζει στις 5.30 στο Μπούρτζι με τον Ευβοϊκό.

Η ομάδα της Σκύρου εξασφάλισε με αυτή τη νίκη, τουλάχιστον, τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α' ΕΠΣΕ, έχοντας να δώσει ακόμη μόνο ένα ματς μέχρι τη λήξη, αφού  την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Προηγουμένως, όμως, και συγκεκριμένα την Κυριακή θα υποδεχθεί το Νηλέα και ίσως σε αυτό το ματς να κριθεί και η πρώτη θέση, αν η ομάδα του Νεοχωρίου φύγει με απώλειες από τον Άγιο Νικόλαο.

Στον σημερινό αγώνα η Σκύρος προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε στη ...δύση του ημιχρόνου και στην επανάληψη πήρε το τρίποντο από τους γηπεδούχους που με νίκη, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κι αυτοί την πρωτιά στο νότιο όμιλο, φυσικά ανάλογα με το σημερινό αποτέλεσμα του Νηλέα, αφού και τα Ζάρητρα έχουν να κάνουν το ρεπό τους (την Κυριακή).

Στο 8' ο 43χρονος Θανάσης Δαλακλίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Στο 35' ο νεαρός (18 ετών) Δημήτρης Καραμπίνης (φωτό) με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Στο 44' ο Αλέξανδρος Σταμέλος βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με ένα πανομοιότυπο γκολ ο Δημήτρης Γκίκας -πάλι με κεφαλιά- ισοφάρισε σε 2-2 και έβαλε ξανά για τα καλά τα Ζάρητρα στο ματς.

Όμως, με την έναρξη του β' ημιχρόνου (47') από  νέα εκτέλεση φάουλ του Δαλακλίδη η μπάλα πέρασε από αμυνόμενους και κατέληξε στα δίχτυα (2-3).

Και στο 78' σημειώθηκε το καλύτερο γκολ του αγώνα που ήταν για highlight. Από εκπληκτικό σουτ του Δημήτρη Καραμπίνη, έξω από περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και τίναξε τα δίχτυα για να γραφτεί έτσι ο επίλογος της νίκης των Σκυριανών.

Διαιτησία: Βελέντζας, Δελχάς-Γκάρα.

ΑΟ ΖΑΡΗΤΡΑ (Χαρ. Γεωργίου): Καρκαλέτσης, Ν. Παναγιώτου, Ντούνης, Ελευθερίου (53' Καλιοντζής), Ξουρής, Πόγκας, Σπανός, Γ. Παναγιώτου (73' Πέππας), Δ. Γκίκας, Βαγγ. Γκίκας (60' Πάσχος), Σταμέλος.

ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ (Χαρ. Τραχανάς): Ορφανός, Ζορμπάς, Ιρίκου, Ιω. Μανωλάκης, Τράκος (68' Δ. Παναγιώτου), Μπάρμπας (81' Δαφνούλης), Ξανθούλης, Δαλακλίδης, Λύκος, Τσελέπης, Καραμπίνης

Επιστροφή