ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2022 - Μέχρι ένα μήνα η παραμονή στους πυρόπληκτους Δήμους της Εύβοιας

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2022 - Μέχρι ένα μήνα η παραμονή στους πυρόπληκτους Δήμους της Εύβοιας
30 Απριλίου 2022, 15:45
A+ A-
Δείτε πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις. 

Την Παρασκευή 29 Απριλίου ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2022» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 23:59.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2006 έως 14.06.2016.

Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης), ενώ στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.  Άννας η διαμονή μπορεί να διαρκεί έως 30 συνεχόμενες ημέρες.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με τους κωδικούς TAXISnet στις διευθύνσεις:

Δικαιούχοι (Αρχική → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Προγράμματα κατασκηνώσεων ΟΑΕΔ)

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/programmata-kataskenoseon-oaed

Πάροχοι (Αρχική → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πάροχοι κατασκήνωσης)

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/parokhoi-kataskenoses

Επιστροφή