Κους-κους & σχόλια

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Νέα πρόκληση με μετακόμιση

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Νέα πρόκληση με μετακόμιση
9 Μαΐου 2022, 09:00
Σε ώρα αιχμής έκλεισε τον πεζόδρομο της Κριεζώτου

 

*Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη" (28/4/2022)

 

Την προκλητική της συμπεριφορά συνεχίζει η Σοφία Νικολάου, η οποία πέρυσι σήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τις ακριβές προμήθειες που έκανε από τη θέση της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Μετά την άνευ λόγου και αιτία παρουσία της στους επισήμους της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα, έκλεισε μέρα-μεσημέρι τον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Κριεζώτου μόνο και μόνο για να κάνει μετακόμιση!

Η δικηγόρος από το Πυργί Αυλωναρίου θέλει να κατέβει υποψήφια βουλευτής Εύβοιας με τη Νέα Δημοκρατία και έχει ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, έστησε το πολιτικό της γραφείο στη Χαλκίδα.

Το ...στρατηγείο της βρίσκεται στον πρώτο όροφο του διατηρητέου κτηρίου στη γωνία των οδών Κριεζώτου και Μπαλαλαίων, όπου παλιά στεγαζόταν η Τράπεζα Πειραιώς. Για να το διακοσμήσει, όμως, προκάλεσε χάος στον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης!

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, σε ώρα αιχμής και χωρίς να πάρει άδεια από το Δήμο Χαλκιδέων και την Τροχαία, η κα Νικολάου έκλεισε την Κριεζώτου για να επιπλώσει το γραφείο της.

Ένα φορτηγό και ένας γερανός μεταφορικής εταιρείας πάρκαραν πάνω στην Κριεζώτου και μετέφεραν τον εξοπλισμό της δικηγόρου στο γραφείο της. Αποτέλεσμα ήταν να αποκλειστεί ο πεζόδρομος και να προκληθεί αλαλούμ.

Οι πεζοί που είχαν ξεχυθεί στην αγορά για τα γιορτινά ψώνια δεν μπορούσαν να περπατήσουν και τα παρακείμενα μαγαζιά λειτουργούσαν μετ’ εμποδίων σε μια μέρα που περίμεναν πώς και πώς για να δουλέψουν.

Το ίδιο σκηνικό, αλλά σε μικρότερη ένταση, επαναλήφθηκε την επόμενη μέρα. Με το διήμερο μπάχαλο που προκάλεσε η Σοφία Νικολάου, δείχνει να αδιαφορεί για τους πολίτες, για το καλό των οποίων κόπτεται ότι θα εργαστεί ως βουλευτής.