ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Σούπερ έγινε το γυμναστήριο

ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Σούπερ έγινε το γυμναστήριο
9 Μαΐου 2022, 07:56
A+ A-
Εξοπλίστηκε άρτια 

 

*Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη" (28/4/2022)

 

"Kούκλα" έγινε το ρημαγμένο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Ιστιαίας μετά την ...ελληνογαλλική συμμαχία της Επιτροπής Αγώνα Βόρειας Εύβοιας και της Ένωσης Αλσατίας-Κρήτης με έδρα το Στρασβούργο. Εξοπλίστηκε άρτια και οι μαθητές μπορούν να γυμνάζονται με σύγχρονα μηχανήματα.


Όπως έγραψε η «Γνώμη», η Επιτροπή Αγώνα ήρθε σε επαφή με τους Γάλλους και μέσω της ΜΚΟ «Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία» εξασφάλισε δωρεά 10.500 ευρώ. Με τα λεφτά αυτά αγόρασε μηχανήματα γυμναστικής και ξαναζωντάνεψε μετά από χρόνια το γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος.

Στο χώρο τοποθετήθηκαν υπερσύγχρονα ποδήλατα γυμναστικής, πολυμηχανήματα, τραπέζια πινγκ-πονγκ, ολοκαίνουρια στρώματα εκγύμνασης και διάφορα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία ενός γυμναστηρίου.

Επίσκεψη στον ανανεωμένο χώρο έκαναν πριν λίγες μέρες μέλη της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας. Τη λύπη τους από τη ...μαυρίλα που είδαν διασχίζοντας τα καμένα, αντικατέστησε η χαρά από την ικανοποίηση των μαθητών για τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου. 

Ο Νίκος Θηβαίος και η νεαρή Ιωάννα Κωνσταντινίδη υποδέχθηκαν στο σχολικό συγκρότημα τις κυρίες Γαζεριάν Μπαϊτζάρ και Δέσποινα Οικονόμου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας υποδέχθηκαν οι διευθυντές του Λυκείου Νίκος Θηβαίος και του ΕΠΑΛ Ιστιαίας Δημήτρης Μήτσης, η εκπαιδευτικός Ασήμω Σφακιανού και η εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Ιωάννα Κωνσταντινίδη. «Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και έφυγαν χαρούμενοι» είπε στη «Γνώμη» η Ιωάννα.

Επιστροφή