Mεταθέσεις 1459 δασκάλων και νηπιαγωγών

Mεταθέσεις 1459 δασκάλων και νηπιαγωγών
29 Απριλίου 2011, 16:10
A+ A-
Δείτε πρώτοι στο egnomi.gr ποιοί και που μετατίθενται.
Πανελλαδικά πρώτο το egnomi.gr, εξασφαλισε και δημοσιεύει τον πίνακα των 1459 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Eκπαίδευσης που μετατίθενται. Eκρεμμεί μόνο η -τυπική- υπογραφή - έγκριση των μεταθέσεων από την Yπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 9.573, από τις οποίες ικανοποιήθηκαν 1.459  (ποσοστό 15,24%). Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις, είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 21/06/2011. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2011.

Δείτε όλο τον πίνακά εδώ!

Επιστροφή