ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Το στεγαστικό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας

ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Το στεγαστικό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας
13 Μαΐου 2022, 16:10
A+ A-
Ο βουλευτής Εύβοιας συνομίλησε με το νέο Διευθυντή και συνδικαλιστικά στελέχη.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίας Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ Αθανασίου Γερογιάκομου, ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης συζήτησε με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αποτελεί το πλέον σοβαρό ζήτημα. Το στεγαστικό πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα, δεδομένου ότι αποτελεί τροχοπέδη στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Βουλευτής Ευβοίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί το συντομότερο κατάλληλο οικόπεδο για την κατασκευή σύγχρονου κτηρίου, που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Ζεμπίλης συνομίλησε για υπηρεσιακά ζητήματα των αστυνομικών υπαλλήλων με τα στελέχη της υπηρεσίας, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας  Αλέξανδρο Μάρκου και τον Γραμματέα Αριστείδη Καψιώχα.  

Επιστροφή