Κους-κους & σχόλια

Ο Πριγκιπικός γάμος μας άφησε παγερά αδιάφορους

30 Απριλίου 2011, 08:00
Διαβάστε δηλώσεις των Χαλκιδέων για τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον.

Το ενδιαφέρον ολόκληρης της υφηλίου συγκέντρωσε ο γάμος του διαδόχου του Αγγλικού θρόνου πρίγκηπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Τα Μέσα Ενημέρωσης ολόκληρου του πλανήτη, με ζωντανές συνδέσεις, μετέδωσαν με κάθε λεπτομέρεια την λαμπρή τελετή και όσα ακολούθησαν.

Τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα δεν πήγαν πίσω. Το πρωί και το μεσημέρι της Παρασκευής παρακολουθήσαμε πλήθος ρεπορτάζ και αναλύσεων, σε σημείο υπερβολής.

Πώς σχολιάζουν όμως τον πριγκιπικό γάμο, αλλά και τον θόρυβο που προκάλεσε στα ελληνικά Μέσα ενημέρωσης, οι Χαλκιδέοι; Το ρεπορτάζ του egnomi.gr είναι διαφωτιστικό και αποκαλύπτει ότι ο πριγκιπικός γάμος μας άφησε παγερά αδιάφορους.

 

 

 

 

 

Ο Δαυίδ Μέργιανος, εξωτερικός φρουρός της Φυλακής Χαλκίδας, σχολίασε την τηλεπτική διάσταση του γεγονότος λέγοντας: " Με τα δικά μας προβλήματα έπρεπε να ασχολούνται τα κανάλια και όχι με τους πριγκιπικούς γάμους. Αυτοί τα έχουν λύσει τα προβλήματά τους, εμείς περνάμε δύσκολα ως λαός. Όσο για το γάμο, ως γεγονός δεν με απασχολεί καθόλου." 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα ίδια ισχύουν και για την Ελένη Γριβάκη, υπάλληλο σε πάρκινγκ, η οποία σημειώνει: "Καθόλου δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα του γάμου, ούτε με ενδιαφέρει και κακώς ασχολούνται τόσο πολύ τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Έφη Γιαπιτζή, που βοηθάει στο φούρνο του μπαμπά της στην Αγία Βαρβάρα, επισημαίνει: " Οι ¶γγλοι καλά κάνουν και ασχολούνται, επειδή συμβαίνει στη χώρα τους. Εμάς όμως τι μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος γάμος; Κανονικά δεν έπρεπε να ασχολούνται καθόλου τα ελληνικά κανάλια. Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον πριγκιπικό γάμο, δεν με απασχόλησε ως θέμα."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παγερά αδιάφορη άφησε το θέμα του γάμου και την κομμώτρια Αντωνία Βοκορόκου, η οποία έχει εξήγηση, γιατί ασχολήθηκαν τόσο πολύ τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, και την εκφράζει: " Το κάνουν για να μην ασχολείται ο κόσμος με τα προβλήματά του, αλλά να ξεχνιέται ασχολούμενους με τους γάμους του πρίγκηπα της Αγγλίας. Προσωπικά το θέμα με άφησε αδιάφορη, ασχολούμαι με άλλα ζητήματα πιο σημαντικά για μένα."   

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ