Κους-κους & σχόλια

Ο Δόγκανος ... έφαγε την Μανωλίδου!

2 Μαΐου 2011, 07:45
"Καλά της έκανε!" λέει η όμορφη Σαβίνα (φωτό). Μαζί της συμφωνούν κι άλλοι Χαλκιδέοι. 

 

 

 

 

 

 

 

Η εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου, σχετικά με το παιγνίδι "Dancing with the stars", δεν πήγε καλά από πλευράς τηλεθέασης και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να την ...εξορίσει από την απογευματινή ζώνη και να την κάνει ένθετο στην πρωινή εκπομπή, με παρουσιαστές τους Καραμέρο-Χαριτάτο.

Στη θέση της εκπομπής της Ευγενίας, στην απογευματινή ζώνη, το κανάλι έβαλε σε επανάληψη ένα παλιό σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο στο ρόλο του Ζάχου Δόγκανου. Με δύο λόγια ο Δόγκανος ... έφαγε την Ευγενία. 

Το ερώτημα που θέσαμε εμείς στους Χαλκιδέους ήταν επί αυτού του θέματος. Θεωρούν καλύτερη την εκπομπή της ωραίας Ευγενίας ή συμφωνούν με την επιλογή του ΑΝΤ1 να προβάλλει σε επανάληψη το σήριαλ του Μπέζου;

Διαβάστε, χωρίς χρονοτριβή, τις απαντήσεις που μας έδωσαν 4 ερωτηθέντες.

 

 

 

 

 

Η Σαβίνα Ρουμπουλάκου είναι υπάλληλος στο περίπτερο, απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ και απαντάει αμέσως: " Καλύτερος ο Ζάχος Δόγκανος από την Μανωλίδου. Ο Μπέζος παίζει πολύ καλά το ρόλο και σε κάνει να γελάς και να ξεχνάς για λίγο τα προβλήματά σου. Θεωρώ σωστή την επιλογή του ΑΝΤ1."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φανατικός οπαδός των ελληνικών σειρών δηλώνει ο Νίκος Μίζας, σερβιτόρος, σε αντίθεση με τις life style εκπομπές, που δεν τις "πάει" καθόλου. Φυσιολογική λοιπόν η δήλωση: " Καλά έκανε ο ΑΝΤ1 και απέσυρε την Μανωλίδου. Δεν μου είναι καθόλου συμπαθής, την θεωρώ ψεύτικη και πιστεύω ότι υποκρίνεται, δεν βγάζει τον πραγματικό της εαυτό στην τηλεόραση." 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Πολύ καλύτερος ο Δόγκανος" τονίζει και η Κέλυ Μπουρλίδη, φοιτήτρια Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και δικαιολογεί την άποψή της ως εξής: " Ο Μπέζος χαρίζει άφθονο γέλιο, ενώ η Μανωλίδου σε κάνει να βαριέσαι, είναι βαρετή."

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο φίλες, η Στέλλα Διαμαντούλη και η Γιάννα Κουρεντή, εκφράζουν μία διαφορετική άποψη για το θέμα, τονίζοντας: " Ούτε η Μανωλίδου μας αρέσει, ούτε ο Δόγκανος. Ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και είναι βαρετό. Πρέπει το κανάλι να βρει καινούργια πρόσωπα και φρέσκιες ιδέες για εκπομπές, αν θέλει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.