Οι διαιτητές στον αγώνα Τενεάτης Αθικίων-ΑΟ Χαλκίς

24 Μαΐου 2022, 19:10
A+ A-
Πριν ένα χρόνο ήταν σε πανηγυρικό ματς στο Ενωσιακό της ΕΠΣΕ - ...Θυμήθηκαν και την ευβοϊκή διαιτησία.

 

Από την Ανατολική Αττική είναι η τριάδα που θα διευθύνει τον αγώνα του ΑΟ Χαλκίς την Τετάρτη με τον Τενεάτη Αθικίων στο ΔΑΚ Κορίνθου (ώρα 5).

Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Φωστέρης και βοηθοί του η Αλεξία Αλεξοπούλου με τον Σπύρο Πύκνη.

Ο κ. Φωστέρης, αλλά και η κα Αλεξοπούλου ήταν πέρυσι (9 Ιουνίου) στο  ματς των Αβαντίδων στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Εύβοιας, απ' όπου και η φωτό κάτω, που έμελλε να γίνει πανηγυρικό στη συνέχεια για τις γηπεδούχες.

Στο ματς αυτό (2ος βοηθός ήταν ο κ. Κακάνης) η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας κέρδισε 6-2 τον Ατρόμητο και κατέκτησε την πρώτη θέση στο νότιο όμιλο του πρωταθλήματος Α' Εθνικής, κι ακόμη, το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρωτιά στον τελικό.

 

ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Σε αυτούς τους ορισμούς η αρμόδια επιτροπή θυμήθηκε και την Εύβοια...

Εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανάμεσα στους πρωταθλητές των Ενώσεων θα είναι την Τετάρτη ο Αντώνης Ιωάννου.

Ορίστηκε βοηθός του διαιτητή Λουκά Αλαφογιάννη από τη Βοιωτία, στον αγώνα Βύζας-Νίκη Σητείας. Ο δεύτερος βοηθός είναι ο Γιώργος Καούρας από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ακόμη, ο Βασίλης Καμπούρης από το ΣΔ Εύβοιας θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Κυπάρισσος-Αίολος Προφήτη Ηλία στα Αντίκυρα.

 

 

 

Επιστροφή