Εξαφάνιση 6χρονου από Κηφισιά - Άνδρας με κουκούλα τον απήγαγε από το σπίτι του

Εξαφάνιση 6χρονου από Κηφισιά - Άνδρας με κουκούλα τον απήγαγε από το σπίτι του
25 Μαΐου 2022, 10:00
A+ A-
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το βράδυ της Τρίτης 24/5 έπειτα από την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN, όλα ξεκίνησαν την Τρίτη στις 20:40 όταν η γιαγιά του 6χρονου Ράινερ τον πρόσεχε στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός εκείνη τη στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Άνοιξε και ο άγνωστος, ο οποίος φορούσε κουκούλα, άρπαξε το παιδί.

Έκτοτε, ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές, ενώ για τον εντοπισμό του Ράινερ έχει ενεργοποιηθεί Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Οικονομάκης αποκάλυψε πως υπήρχε αντιπαράθεση με τον πατέρα του παιδιού, χωρίς βέβαια να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. «Προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, νομίζω όμως ότι καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο».

Ο πατέρας του μικρού Ράινερ είναι Νορβηγικής καταγωγής και διαμένει μόνιμα στη χώρα του, ενώ το παιδί μένει με τη μητέρα του στην Αττική.

Ο κ. Οικονομάκης επεσήμανε τον μεγάλο κίνδυνο ο 6χρονος να οδηγηθεί παράνομα εκτός Ελλάδας, ενώ τόνισε πως η ψυχοσωματική υγεία του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Επιστροφή