ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στην Α' ΕΠΣΕ με προπονητή τον Παναγιώτη Τοκπασίδη

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στην Α' ΕΠΣΕ με προπονητή τον Παναγιώτη Τοκπασίδη
25 Μαΐου 2022, 15:10
A+ A-
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός μετά τον ορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο.

Ο Ηρακλής Ψαχνών μετά την -ηχηρή- απουσία του φέτος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη επιστρέφει στην ενεργό δράση από το μετερίζι της Α' ΕΠΣΕ και θα έχει στην τεχνική ηγεσία τον Χαλκιδέο κόουτς Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο οποίος είχε καθίσει και παλαιότερα στον πάγκο του «ροπαλοφόρου» στη Β' Εθνική.

Στον Ηρακλή Ψαχνών τις προηγούμενες μέρες ορίστηκε διοίκηση μέσω Πρωτοδικείου, η οποία προσεχώς θα συγκαλέσει γενική συνέλευση για να προκύψει τακτικό ΔΣ.

Αλλά επειδή ...όπως λέει η γνωστή παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», ο Ηρακλής ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό του, δίνοντας τα κλειδιά στον πρώην προπονητή του ΑΟ Χαλκίς Παναγιώτη Τοκπασίδη

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο οποίος είναι κάτοχος UEFA A' και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Β' Εθνική), ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Α.Ο. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΕΙΑΣ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ». 

Επιστροφή