Παιδεία

Αρχίζουν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στις Ροβιές

Αρχίζουν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στις Ροβιές
26 Μαΐου 2022, 11:17
Ξαναλειτουργούν φέτος, μετά από διετή αναστολή λειτουργίας, λόγω κορωνοϊού.

Mετά από την διετή αναστολή λειτουργίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού COVID-19, θα επαναλειτουργήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιερής Μητρόπολης Χαλκίδος, στις Ροβιές.

Οι έξι περίοδοι, που και φέτος θα λειτουργήσουν, έχουν ως εξής:

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από το Σάββατο 02  Ιουλίου έως το Σάββατο 09  Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60  αγόρια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα  11 Ιουλίου  έως  το  Σάββατο 16 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60  αγόρια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη.

Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη - Καθηγήτρια Θεολόγο.

Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως  την Τρίτη 02  Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη - Καθηγήτρια Θεολόγο.

Ε΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 04 Αυγούστου  έως  την  Τετάρτη 10 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό την κ. Ματίνα Κουβαρά - Παιδαγωγό και Θεολόγο.

ΣΤ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη  17 Αυγούστου έως  την  Τρίτη 23 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.

Φέτος οι χρονικές περίοδοι είναι κατά τι μικρότερες και ο αριθμός των κατασκηνωτών περιορισμένος, ώστε με περισσότερη ευρυχωρία στα δωμάτια και άνεση να τηρηθεί ό,τι προβλέπεται προς αποφυγήν διασποράς του κορωνοιού.

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιερής Μητρόπολη Χαλκίδος, όπου υπάρχει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος, τον οποίο δύνανται να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την συμμετοχή.

Με την υποβολή της αιτήσεως, δημιουργείται ένας μοναδικός κωδικός και εκδίδεται το Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Ιατρικό Δελτίο, προς συμπλήρωση.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία για την οριστική υποβολή των δηλώσεων θα είναι ανοιχτή από την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: Η Κωνσταντίνα αρίστευσε με 19.625 μόρια

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: Η Κωνσταντίνα αρίστευσε με 19.625 μόρια
Παιδεία
[29/06/2022 - 11:44]

Περνάει θριαμβευτικά στην Ιατρική. ...περισσότερα

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αυτοί εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ: Αυτοί εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας
Παιδεία
[27/06/2022 - 19:05]

Πρώτη σε σταυρούς ήταν η Χαρά Νίκα (φωτό). Δείτε όλα τα ονόματα των εκλεγέντων. ...περισσότερα

ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μήνυση για την κοροϊδία

ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μήνυση για την κοροϊδία
Παιδεία
[26/06/2022 - 15:56]

 Το είπε και το έκανε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ...περισσότερα

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εξωσχολικοί χάλασαν το πάρτι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εξωσχολικοί χάλασαν το πάρτι των μαθητών του 1ου Γυμνασίου
Παιδεία
[25/06/2022 - 08:39]

Κλήθηκε και η Αστυνομία στο συμβάν, που αναστάτωσε την γειτονιά. ...περισσότερα