ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Λαθροκυνηγός εμβόλισε αυτοκίνητο της Θηροφυλακής - Κυνηγούσε παράνομα λαγούς

ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Λαθροκυνηγός εμβόλισε αυτοκίνητο της Θηροφυλακής - Κυνηγούσε παράνομα λαγούς
26 Μαΐου 2022, 20:03
A+ A-
Σοβαρό επεισόδιο το πρωί της Πέμπτης και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης 26 Μαΐου, σε περιοχή των Μανικίων, κοντά στο Αλιβέρι, με πρωταγωνιστή έναν λαθροκυνηγό, ο οποίος κυνηγούσε παράνομα λαγούς.

Συγκεκριμένα, ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος με έδρα το Αλιβέρι, τα Φύλλα Ευβοίας και την Ερέτρια εντόπισαν ένα άτομο να κυνηγάει παράνομα λαγούς, με σκύλους δίωξης στο καταφύγιο “Μανιάτικο”.

Οι θηροφύλακες έστησαν μπλόκο αλλά όταν ο λαθροκυνηγός τους αντιλήφθηκε αντί να σταματήσει στο σήμα που του έκαναν ανέπτυξε ταχύτητα στο όχημα του και εμβόλισε το αυτοκίνητο ενός θηροφύλακα από την Ερέτρια.

Ο λαθροκυνηγός βγήκε από το όχημα του και εξαφανίστηκε στο δάσος. Στο όχημα του  βρέθηκε ένας σκοτωμένος λαγός, φυσίγγια, τέσσερα κυνηγόσκυλα και το κινητό του τηλέφωνο.

Το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίες και όπως αποδείχθηκε αργότερα από τον έλεγχο της αστυνομίας ήταν και ανασφάλιστο.

Επίσης το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο δεν ήταν δικό του και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κλεμμένο. Ο λαθροκυνηγός αναζητείται από την αστυνομία, προκειμένου να συλληφθεί.

Επιστροφή