Κους-κους & σχόλια

Πορνοστάρ δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

Πορνοστάρ δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!
1 Μαΐου 2011, 12:50
Φετίχ, ποδολαγνεία, βίτσια και άλλα πολλά στην τετράωρη διάλεξη!

Αφωνη έμεινε η κοινότητα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την τετράωρη διάλεξη που έδωσε σε αμφιθέατρο η ελληνίδα πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού. Η "ηθοποιός" ήταν καλεσμένη μιας καλλιτεχνικής ομάδας φοιτητών για να μιλήσει σχετικά με το θέμα "διεύρυνση των ορίων του σεξ και των σχέσεων".

Το αμφιθέατρο γέμισε από φοιτητές, οι οποίοι έθεσαν καυτές ερωτήσεις στην πορνοστάρ. Αυτή με τη σειρά της, ντυμένη με ένα φόρεμα βγαλμένο από τσόντα και στεκούμενη πάνω σε 12ποντες γόβες, δεν δίστασε να συμβουλεύσει τα παιδιά να ικανοποιούν τις φαντασιώσεις τους και να ζητούν ό,τι έχουν στο μυαλό τους από το ταίρι τους.

Η τετράωρη διάλεξη (ούτε στον Τσόμσκι δεν θα έδειχναν τέτοιο ενδιαφέρον...) έληξε με αυτόγραφα εκ μέρους της πορνοστάρ και προβολή της ταινίας Shortbus, η οποία περιέχει σκηνές σκληρού πορνό.

Να σημειωθεί ότι ο πρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ κάλεσε στο γραφείο του για εξηγήσεις τα μέλη που οργάνωσαν την εκδήλωση. Οι φοιτητές υπεραμύνθηκαν της επιλογής τους στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας.