Ο Chef Προτείνει

Εύκολο και δροσερό γλυκό !

Εύκολο και δροσερό γλυκό !
3 Ιουνίου 2022, 06:00
Ο,τι πρέπει για τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία

Υλικά

  • Τρίμματα από μπισκότα 
  • 500 γρ. γάλα
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 βανιλίτσα
  • 1/2 φακελάκι ζελέ πορτοκαλί

Tι κάνουμε

Βάζουμε τα τρίμματα απ' τα μπισκότα στα ποτήρια.

Σε μια κατσαρολίτσα βράζουμε το γάλα με την ζάχαρη σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύοντας συνεχώς προσθέτουμε και το κορν φλάουρ. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει κρέμα. Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια.

Φτιάχνουμε τον μισό ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Εφόσον έχει κρυώσει λίγο η κρέμα ρίχνουμε και το ζελέ από πάνω. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ