STEREA RUN: Εντυπωσιακό πέρασμα από τη Χαλκίδα

STEREA RUN: Εντυπωσιακό πέρασμα από τη Χαλκίδα
5 Ιουνίου 2022, 13:29
A+ A-
Παρουσιαστής του αθλητικού event ήταν ο Κώστας Μαρτάκης

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε σήμερα το πρωί Κυριακή 5 Ιουνίου από τη Χαλκίδα ο αγώνας δρόμου Sterea Run. Πάνω από 200 αθλητές συμμετείχαν στο αθλητικό event και ...ξύπνησαν με τον καλύτερο τρόπο (φωτό πάνω δεξιά).

Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου των 21,1 χιλιομέτρων ξεκίνησαν από την Ερέτρια και τερμάτισαν στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας. Την ίδια διαδρομή έκαναν και οι αθλητές της σκυταλοδρομία.

Στον αγώνα της σκυταλοδρομίας συμμετείχε και ο Αθηναίος Γιώργος Παναγούλιας, με το γιο του Άγγελο να καμαρώνει τον μπαμπά.

Περισσότεροι αθλητές έτρεξαν στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων. Πήγαν από το «Στρογγυλό» στο Μουσείο της Αρέθουσας και επέστρεψαν στοπ στο σημείο εκκίνησης.

Στον τερματισμό ήταν παρουσιαστής ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης με συμπαραστάτριες τις Χαλκιδέες αθλήτριες Δήμητρα Φραντζή (φωτό κάτω) και Αναστασία Μαρινάκου, πρέσβειρα του αθλητικού event.

Στο «Στρογγυλό» ήταν κατά τη διάρκεια του τερματισμού και των βραβεύσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς.

Στην εκκίνηση έδωσε το παρών ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και αποχώρησε για τις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας, όπου βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

 

Επιστροφή