Διακοπές στο βουνό για τον τυχερό του διαγωνισμού μας!

Διακοπές στο βουνό για τον τυχερό του διαγωνισμού μας!
20 Ιουνίου 2022, 12:44
A+ A-
Θα περάσει ένα υπέροχο τριήμερο στο Καρπενήσι. 

Ακόμη ένας διαγωνισμός έληξε με μεγάλη επιτυχία και το egnomi.gr έχει τον τυχερό που κερδίζει ένα τριήμερο στο Καρπενήσι και τον ξενώνα EMOTIONS COUNTRY RESORT.

Το δώρο αφορά τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις για δυο άτομα σε luxury δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό, τζάκι και θέα στο βουνό αξίας 320 ευρώ και νικήτρια είναι η Anastasia Psichoula (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook).

Η τυχερή θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 για να μας δώσει τα στοιχεία της, καθώς και του ατόμου που θα τη συνοδεύσει. 

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' το νικητή, κατόπιν διαθεσιμότητας, από 1η Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2022 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με τον ξενώνα.

Σε περίπτωση που η τυχερή για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο της, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Παρασκευή 14/6 το αργότερο.

Σ' αυτή την περίπτωση, τη μοναδική διαμονή θα απολαύσει ο Marios Terzopoulos (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook) παρέα με ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

 
 

Επιστροφή