Αθλητικά

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Ο Βαγγέλης Μπεκάκος επιστρέφει ως πρώτος προπονητής

ΑΟ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ: Ο Βαγγέλης Μπεκάκος επιστρέφει ως πρώτος προπονητής
22 Ιουνίου 2022, 11:01
Μετά από τρία χρόνια.

Με τον Βαγγέλη Μπεκάκο στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Α' ΕΠΣΕ ο ΑΟ Σκεπαστής...

Ο Μπεκάκος θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της Σκεπαστής, καθώς ήταν αυτός που πριν μερικά χρόνια οδήγησε την ομάδα της Β. Εύβοιας στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Τις τρεις τελευταίες σεζόν πρώτος προπονητής της Σκεπαστής ήταν ο Στάθης Κατσικογιάννης, αλλά η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές λύθηκε κι ο Μπεκάκος ξαναγίνεται ...μαέστρος στην ορχήστρα, ενώ και πέρυσι βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο, έχοντας έναν πιο διακριτικό ρόλο.

Οπως ανακοίνωσε η Σκεπαστή η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Σκεπαστής ανακοινώνει την εκ νέου συνεργασία της με τον προπονητή Βαγγέλη Μπεκάκο. Ύστερα από 3 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας (σε τρεις δύσκολες πραγματικά χρονιές εν μέσω πανδημίας και των καταστροφικών πυρκαγιών) με τον Στάθη Κατσικογιάννη τον οποίο ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά του, η ομάδα περνάει ξανά στα χέρια του Βαγγέλη Μπεκάκου, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να είναι στο επιτελείο της ομάδας, να εργάζεται αθόρυβα για το καλό της, τώρα όμως και επίσημα επιστρέφει στην άκρη του πάγκου της! Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά άρχισε, ο Βαγγέλης ήδη "τρέχει" τον οργανωτικό σχεδιασμό και η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της προετοιμασίας της για τη νέα περίοδο, η οποία θα αρχίσει τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ