Κοινωνία

Έγκλημα στο Κουκάκι: 55χρονος σκότωσε με μαχαιριές τη σύζυγό του

Έγκλημα στο Κουκάκι: 55χρονος σκότωσε με μαχαιριές τη σύζυγό του
24 Ιουνίου 2022, 10:19
Τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του και είπε "σκότωσα τη μητέρα σου".

Νέο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6), στο Κουκάκι αυτή τη φορά, με 55χρονο να σκοτώνει με μαχαιριές τη γυναίκα του.

Ο δράστης τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του και του είπε "σκότωσα τη μητέρα σου".

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε, όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του. Ο 24χρονος επέστρεψε αμέσως στο σπίτι τους στο Κουκάκι και εκεί είδε μαχαιρωμένη την μητέρα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Επίσης, η 46χρονη είχε τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της ένα ύφασμα κουρτίνας. Ο νεαρός σοκαρισμένος ειδοποίησε αμέσως την ¶μεση Δράση και το ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν το δράστη.

Όλα δείχνουν, πάντως, ότι προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός, που είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει τη σύζυγό του, καταφέρνοντάς της βαριές και βίαιες μαχαιριές στον λαιμό και στο θώρακα.

Μετά από τη στυγερή δολοφονία, και αφού έφυγε από το σπίτι, ο δράστης -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- τηλεφώνησε και σε άλλο συγγενή του και είπε πως πάει να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής για τροχαίο ατύχημα κοντά στην Κερατέα, με τον συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός.

Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό και περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. 

Ο 55χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται...