Κους-κους & σχόλια

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Έτσι αποχαιρέτισε ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος τον Κωνσταντίνο Τζούμα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Έτσι αποχαιρέτισε ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος τον Κωνσταντίνο Τζούμα
25 Ιουνίου 2022, 22:17
Με ξεχωριστό σημείωμα και ιδιαίτερη φωτογραφία από παλιά ταινία του.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 78 ετών και ο φίλος του, ο Χαλκιδέος δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό σημείωμα στα social media και την ιδιαίτερη φωτογραφία, που βλέπετε.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης έγραψε τα εξής: 

"Σε ευχαριστούμε για όλα. Για το γέλιο που μας χάρισες, για τα πειράγματα, τις φάρσες, τις απίθανες ατάκες, τα υπέροχα ξενύχτια.

Για μας που είχαμε την τύχη να απολαύσουμε την ευστροφία σου τέσσερεις δεκαετίες στις παρέες, στο πριγκιπάτο σου στο Ντόλτσε, δεν ήσουνα μόνο ένας υπέροχος χορευτής, σπάνιος σαν ηθοποιός, ούτε - μαζί με τον Τζιμάκο τον Πανούση - απλά ο καλύτερος ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά μια κατηγορία από μόνος σου, μια διαρκής παρωδία, ένας ανεμοστρόβιλος ιδεών.

Σου υπόσχομαι να κορνιζάρω το βραβείο που πήραμε στην Δράμα μαζί με την φωτογραφία που επιδίδεσαι σε ολοκληρωτικό κοκκαλιάρικο στριπτίζ, όταν ανέβηκε να παίξει ο Πουλικάκος στο πάρτι μου στην Αυλίδα.

Σε περιμένουν οι καλοί μας φίλοι επάνω, ο Κοτανίδης και ο Γιώργος ο Κακουλίδης. Κανονίστε να τον τρελάνετε και τον ¶γιο τον Πέτρο. Καλό ταξίδι μονάκριβε μας Κωνσταντίνε! ΦΩΤΟ από τον "Δράκουλα των Εξαρχείων" του Ζερβού."
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love ήρθε στην Αθήνα

Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love ήρθε στην Αθήνα
Κους-κους & σχόλια
[10/08/2022 - 16:28]

Ειδική …μνεία σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς που της ζητούν μία φωτογραφία! ...περισσότερα