ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η παράσταση Αποδράσεις σκορπάει άφθονο γέλιο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Η παράσταση Αποδράσεις σκορπάει άφθονο γέλιο
26 Ιουνίου 2022, 13:21
A+ A-
Το egnomi βρέθηκε στην πρεμιέρα του έργου.

Κάθε ...πικραμένος γέλασε το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου στην πρεμιέρα της παράστασης «Αποδράσεις» που έδωσε η ομάδα «Θεατρική Δράση» στον πίσω κήπο του Κόκκινου Σπιτιού.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά μονόπρακτα που αλληλλοσυμπληρώνονται και αναφέρονται στην ανάγκη των ανθρώπων να αποδράσουν από κάθε κατάσταση που τους ενοχλεί.

Στο πρώτο μονόπρακτο η Σοφία Σαπουτζή υποδύεται μια κοπέλα που μηχανεύεται ένα έξυπνο τρόπο για να ...δραπετεύσει από την οικογένειά της και το ακριτικό νησί, όπου ζουν όλοι μαζί.

Στην προσπάθειά της αυτή βάζει σε ξεκαρδιστικούς μπελάδες τους γονείς της Γιάννη Σταμπουλή και Μαριάνθη Ασμάνη, καθώς και τον υπερήλικα «Θανάσουλα» Τηλέμαχο Ζήκο.

Στο δεύτερο μονόπρακτο, μια άλλη κοπέλα, που υποδύεται η Ναντίν Γρηγορίου, βρίσκει ένα άλλο τρόπο απόδρασης από την Αθήνα για το νησί της. Στην περιπέτειά της μπλέκουν με αστείο τρόπο οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Γιώργος Αλεξανδράκης, Θανάσης Τσότσος και Κυριάκος Δημηριάδης.

Δημιουργός του έργου με τους σπαρταριστούς διαλόγους είναι ο γνωστός δημοτικός υπάλληλος Γιάννης Μαρκόπουλος (φωτό κάτω).

Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου, Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουνίου. Πάντα στις 9 το βράδυ στο Κόκκινο Σπίτι. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, αλλά η είσοδος είναι δωρεάν για ανέργους και μαθητές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από σκηνές της παράστασης και στη Γνώμη της Παρασκευής 1 Ιουλίου διαβάστε αναλυτικά την κριτική για την παράσταση....

Επιστροφή