Πολιτική

Σύσκεψη μετά τον χαρτοπόλεμο για το Στόμιο!

Σύσκεψη μετά τον χαρτοπόλεμο για το Στόμιο!
4 Μαΐου 2011, 13:00
Την συγκαλεί ο Θανάσης Μπουραντάς, για βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Το πρόβλημα του δρόμου στο Στόμιο Οξυλίθου εξελίχθηκε σε έναν ατελείωτο ... χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, με κίνδυνο να χαθεί η ουσία της υπόθεσης μέσα στις "μπηχτές", τα υπονοούμενα και τα παραπολιτικά σχόλια.

Θέλοντας προφανώς να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς συγκαλεί ευρεία σύσκεψη την Τρίτη 10 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, στη Λιανή ¶μμο.   

Στη σύσκεψη θα προσκληθούν, ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου και ο Δήμος Σκύρου όπως και εκπρόσωποι των συνδυασμών που εκπροσωπούνται στα Δημοτικά Συμβούλια. Επίσης η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων  (Υ.Α.Σ).

Στην τελευταία θα γίνει παράκληση να προσκαλέσει και τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Πατρών, στους οποίους έχει αναθέσει την εκπόνηση μελέτης των καταπτώσεων και την κατολισθητικών φαινομένων στο Στόμιο.

Θα παρευρίσκεται  επίσης η μελετητική ομάδα στην οποία έχει ανατεθεί η μελέτη από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας, για να ενημερώσει για την πορεία της μελέτης.

Επίσης θα κληθούν, το ΤΕΕ Εύβοιας και οι ηγεσίες των Συλλόγων των μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, ο Σύλλογος των Τεχνολόγων Μηχανικών και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της Εύβοιας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ