Πολιτική

"Ταβανόπροκα" για το Θωμά

Ταβανόπροκα για το Θωμά
4 Μαΐου 2011, 07:35
Στην ανακοίνωση Μπουραντά για τη σύσκεψη της Τρίτης.

Σε ... βεντέτα μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά και του Δήμαρχου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά έχει εξελιχθεί η αντιπαράθεση των δύο αντρών για το δρόμο στο Στόμιο Οξυλίθου.

Σε κάθε ανακοίνωση, που εκδίδουν επί του θέματος, δεν λείπουν τα "καρφιά" για τον ...αντίπαλο. Έτσι ο κ. Μπουραντάς, στην ανακοίνωση για την ευρεία σύσκεψη της Τρίτης 10 Μαΐου, ξεκινάει το κείμενο όχι απλώς με "καρφί", αλλά με "ταβανόπροκα", για τον κ. Θωμά. 

Αντιγράφουμε επί λέξη: "Επειδή ορισμένοι, μετά από τρία περίπου χρόνια αποφάσισαν, ότι τώρα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο Στόμιο Οξυλίθου και όχι τον περασμένο χειμώνα ή τους δύο προηγούμενους χειμώνες (2008 και 2009), έχουν ξεκινήσει ένα χαρτοπόλεμο που οδηγεί σε σύγχυση και αποπροσανατολισμό την κοινή γνώμη, θεωρήσαμε αναγκαίο να πραγματοποιήσουμε σύσκεψη με σκοπό την ολόπλευρη ενημέρωση των φορέων και των πολιτών."

Μετά από αυτή την εισαγωγή, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι διάλογοι των δύο αντρών στη διάρκεια της σύσκεψης. Την προσεχή Τρίτη έχουμε πολιτικό ντέρμπι. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ