Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Προβληματισμός, διακοπή και ...έκρηξη Θοδωρή Κωστάκη

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Προβληματισμός, διακοπή και ...έκρηξη Θοδωρή Κωστάκη
29 Ιουνίου 2022, 21:02
Δεν βρέθηκαν περισσότερα από 25 άτομα, ...ούτε υποψηφιότητες.

Ελάχιστη ήταν η παρουσία των φίλων και μελών του ΑΟ Χαλκίς στη σημερινή (29/6) γενική συνέλευση, αφού οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τα 25 άτομα μαζί με τους διοικούντες και τον εορτάζοντα προπονητή Πέτρο Ζουρούδη!

Η θητεία της νυν διοίκησης λήγει αύριο, ενώ στην «πρόσκληση» του προέδρου Βασίλη Καρλατήρα για κατάθεση υποψηφιοτήτων, για τη συγκρότηση νέου ΔΣ (σ.σ. η συνέλευση είχε ...άρωμα εκλογών), κανείς δεν ...κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα.

Ετσι, η συνέλευση διακόπηκε και θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη (6/7) στο Θέατρο Παπαδημητρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Παροιμιώδης ήταν η έκρηξη του γνωστού φιλάθλου του ΑΟΧ Θοδωρή Κωστάκη ο οποίος είπε: «Πενήντα χρόνια παρακολουθώ συνελεύσεις αυτής της ομάδας, μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Εδώ μέσα βρισκόμαστε 25 φτωχοί άνθρωποι, που δίνουμε το υστέρημά μας. Που είναι όλοι αυτοί που στον τελευταίο αγώνα ανόδου με τον Παναργειακό τρέχανε για φωτογραφίες και μάλιστα δεν ήξεραν που είναι το γήπεδο και το ψάχνανε; Αλλά σε τρεις μήνες έρχονται εκλογές και θα ζητάνε την ψήφο μας. Ο ΑΟΧ έχει καταντήσει …κριτική του φου-μπου (facebook), ο ένας δεν θέλει τον Ζουρούδη, ο άλλος θέλει τον Μουρίνιο, ο τρίτος δεν βολεύεται ...Δευτέρα, ο τέταρτος δεν βολεύεται ...Τετάρτη. Εδώ, απέναντι (σ.σ. εργατικό κέντρο) ήταν όταν ο Σπύρος Αλεξάνδρου τα βρόντηξε και είπε "να μην έχετε βρακί να φορέσετε". Τί ζητάμε από αυτήν την πόλη, που θέλουμε να πάμε με αυτήν την εικόνα; Δεν μπορεί ο ΑΟΧ να κατέβει στη Γ’ Εθνική; Ας έρθει ο Ταμυναϊκός και η Μακρυκάπα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Καρλατήρας χαρακτήρισε την εικόνα της αίθουσας …τραγική και ανέφερε αρχικά «δεν μπορούμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια, να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε. Θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε. Η νέα Γ’ Εθνική απαιτεί προϋπολογισμό 300.000 ευρώ το λιγότερο» προσθέτοντας ότι τη δεδομένη στιγμή ο ΑΟΧ έχει εξασφαλισμένο το μισό μπάτζετ.

Ακόμη είπε: «Ο τόπος μας έχει δυνατούς οικονομικά ανθρώπους, όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει αυτόν τον σύλλογο, ας έρθει. Δεν είναι το θέμα μας η καρέκλα. Εγώ θα μπω αναπληρωματικό μέλος. Ό,τι υποσχέθηκα πριν δύο χρόνια το έκανα μαζί με το υπόλοιπο ΔΣ. Αν δεν βρεθούν άνθρωποι, δεν θα κοροϊδέψουμε κανέναν, ούτε θα τάξουμε λαγούς με πετραχήλια. Παραλάβαμε μια σφραγίδα και τώρα υπάρχει μια ζωντανή ομάδα στη Γ' Εθνική».

Τέλος, ανέφερε ότι ορισμένοι που σκόπιμα θέλουν να κάνουν ζημιά στην ομάδα κυκλοφορούν …κακόβουλα σενάρια και φήμες ότι ο φετινός μεγάλος χορηγός έχει αποχωρήσει, γιατί δεν παίρνει έργα από το Δήμο και την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι «ο κ. Καραμάνος και οι μέτοχοι της εταιρίας του θα ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο» και κατέληξε «οι επαφές της διοίκησης για την εξεύρεση πόρων είναι καθημερινές, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ