Στην 8η θέση της Ευρώπης οι Κωνσταντίνος Μεταξάς και Παντελεήμων Τριγώνης

8 Ιουλίου 2022, 10:18
A+ A-
Διακρίθηκε και η Καμινάρη στο πανευρωπαϊκό του Κανόε Καγιάκ Σπριντ.

 

Με μια μεγάλη επιτυχία στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας Κωνσταντίνος Μεταξάς και Παντελεήμων Τριγώνης από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε καγιάκ Σπριντ εφήβων και νέων κάτω των 23 ετών, που διεξήχθη από 24/6-26/6 στο Βελιγράδι, καθώς κατέκτησαν την 8η θέση στο τελικό του διθέσιου καγιάκ εφήβων στην Ολυμπιακή απόσταση των 500 μέτρων.

Ήταν αναμφίβολα μία σημαντική διάκριση, καθώς ήταν και για τους δύο τους η πρώτη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση αυτού του επιπέδου.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχε και η Ελευθερία Καμινάρη, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο διθέσιο καγιάκ νέων γυναικών στην απόσταση των 500 μέτρων.

Με αυτή τη διάκριση «κλείδωσαν» και την συμμετοχή τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας, αρχές Σεπτέμβρη.

Ο προπονητής του ΝΟΧ Θοδωρής Κιαπέκος (στη φωτό πάνω με τον Κώστα, τον Παντελεήμων και την Ελευθερία), δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των παιδιών, μιας και έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε αθλητές από χώρες που έχουν μακρά παράδοση στο άθλημα, δείχνοντας έτσι τη σωστή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο τμήμα καγιάκ σπριντ του Ναυτικού Ομίλουτ Χαλκίδας.

Επιστροφή