Ο Απόλλων Ερέτριας εκπέμπει SOS

Ο Απόλλων Ερέτριας εκπέμπει SOS
6 Ιουλίου 2022, 12:02
A+ A-
Οδεύει στο πρωτοδικείο.

Στη διάλυση και στο πρωτοδικείο οδεύει ο Απόλλων Ερέτριας ο οποίος αδυνατεί να βρει διοικητική λύση. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της ομάδας που εκπέμπει SOS για να μην βουλιάξει το καράβι έστω την τελευταία στιγμή και αναρωτιέται "ώρα διάλυσης ή ώρα διοίκησης;"...

"Οι δύο πρώτες γενικές συνελεύσεις αποτέλεσαν μαύρη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Ερέτριας. Η απόλυτη απαξίωση για την ομάδα της πόλης μας. Δύο συγκεντρώσεις και απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε έστω να παρακολουθήσει ως απλός θεατής. Με δεδομένη τη θέληση του υπάρχοντος συμβουλίου να αποχωρήσει, η οποία μετά από αυτή την αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας, έγινε ακόμα μεγαλύτερη, το φάσμα της διάλυσης και του πρωτοδικείου είναι ορατό.
Την Τετάρτη 20 Ιουλίου θα συγκληθεί για μια τελευταία φορά η Γενική Συνέλευση. Σε περίπτωση που και πάλι δεν παρουσιαστεί το παραμικρό ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό η ομάδα της πόλης μας, που τόσες χαρές μας έχει προσφέρει, ίσως να μην έχει μέλλον! Ο χρόνος πιέζει και αποφάσεις πρέπει να παρθούν!
Τετάρτη 20 Ιουλίου, ώρα 19:00 στο γήπεδο Ερέτριας. Ώρα διοίκησης ή ώρα διάλυσης;"
αναφέρει σε δραματικό τόνο το σωματείο.
 

Επιστροφή