Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ: Τον τσίμπησαν οι άγριες μέλισσες

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ: Τον τσίμπησαν οι άγριες μέλισσες
6 Ιουλίου 2022, 21:10
Με κατεβασμένα κεφάλια αποχώρησαν οι ΑΟΧίτες από το Θέατρο Παπαδημητρίου.

Ούτε σήμερα βρέθηκε διοικητική λύση (και οικονομική) λύση στο πρόβλημα του ΑΟ Χαλκίς και η ομάδα οδηγείται σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Υποψηφιότητες για τη συγκρότηση ΔΣ δεν υπήρξαν, ενώ και ο πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άμεσο χρήμα για να ξεκινήσει η ομάδα τον σχεδιασμό ενόψει Γ' Εθνικής.

Το μόνο "ευχάριστο" μέσα στην καταχνιά είναι ότι η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ' Εθνική προκειμένου να μην χάσει του χρόνου δύο κατηγορίες και ξεκινήσει από το Β' Τοπικό, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει την ερχόμενη περίοδο να εκπροσωπήσει την Εύβοια στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία.

Ο χορηγός που βοήθησε τη χρονιά που έφυγε τη Χαλκίδα, ο Γιώργος Καραμάνος, υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει ξανά (...σε βάθος χρόνου) με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά ο ΑΟΧ χρειάζεται ...άλλα τόσα και δεν τα διαθέτει.

Οπως είπε ο Βασίλης Καρλατήρας "όποια πόρτα χτυπήσαμε -πλην του Καραμάνου- την βρήκαμε κλειστή" και επανέλαβε αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν, ούτε τον κόσμο, ούτε τους παίκτες".

Δραματική είναι τελικά η κατάσταση στον ΑΟΧ, όπως και το φινάλε των Αγριων Μελισσών.

Ο ΑΟΧ τσιμπήθηκε από ...άγριες μέλισσες και ψάχνει αντίδοτο.

Αλλά όπως και ο λαός ...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Ο Βασίλης Καρλατήρας ήταν κάθετος ότι με τα τωρινά δεδομένα η σημερινή διοίκηση, της οποίας η θητεία έληξε στις 30/6 δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της Γ' Εθνικής με "ΘΑ" και κούφια λόγια, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πόλη (σ.σ. ο Καραμάνος που βοηθάει δεν είναι Ευβοέας).

Παρόλ' αυτά η ΓΣ ψήφισε η απερχόμενη ουσιαστικά διοίκηση να συνεχίσει να λειτουργεί και να εκπροσωπεί το σωματείο για δύο μήνες μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφερόμενος θα γίνει ξανά ΓΣ και εκλογές για να καταφέρει η ομάδα να προλάβει το τρένο της σωτηρίας.

Στη συνέλευση το "παρών" έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, ο οποίος χαρακτήρισε την εξέλιξη "θλιβερή" και έκανε έκκληση να βοηθηθεί η ομάδα για να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στη Γ' Εθνική.

Το λόγο πήρε και ο ¶ρης Γρύλος, ο οποίος αναρωτήθηκε τι άλλαξε και ενώ πανηγυρίζαμε πριν 20 μέρες σήμερα σηκώσαμε μαύρες πλερέζες.

"Κάναμε επαφές κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, ναυάγησαν όλες" ανέφερε ο Καρλατήρας και συμπλήρωσε "με υπολογισμένο το μισό μπάτζετ, το οποίο κι αυτό δεν υπάρχει σε καμιά ...βαλίτσα αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε".

Οι μοναδικές συμφωνίες με παίκτες από τη σεζόν που έφυγε έχουν γίνει με τον Κολιόπουλο, τον Φαλαγγίτη και τον Ι.Κ. Τσολάκο, αλλά κι αυτές πλέον είναι στον αέρα.

Ο,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Η διοίκηση που πήρε παράταση θητείας θα τρέξει θέματα όπως το Μητρώο, η δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική (όπως έκανε πέρσι ο Ηρακλής Ψαχνών), η τροποποίηση του καταστατικού και η εκπροσώπηση του σωματείου, προφανώς στο σαφάρι για εξεύρεση λύσης που θα συνεχιστεί...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ