Διαβάστε στη "Γνώμη" που κυκλοφορεί

Διαβάστε στη Γνώμη που κυκλοφορεί
5 Μαΐου 2011, 20:12
A+ A-
Με όλες τις ειδήσεις της εβδομάδας και πολλά αποκλειστικά θέματα. Πάρτε μία γεύση...

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισαν για πάντα συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες τον μικρό Χρήστο Σούτζιο, που τραυματίστηκε θανάσιμα το Μ. Σάββατο από φωτοβολίδα.

Χρυσές δουλειές έκαναν τις μέρες του Πάσχα κλέφτες και διαρρήκτες. Διαβάστε τι έγινε στο δημοτικό Αγ. Ελεούσας, αλλά και την ιστορία της άτυχης Μαρίας Μούτση, που την ξάφρισαν μέρα-μεσημέρι.

Ολες οι λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας του Σίμου Κεδίκογλου. Πώς από τη Σχολή Πεζικού βρέθηκε στο Ωνάσειο.

Η έκρηξη του Ψαχνιώτη δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου. Ποιούς είπε σκατάνθρωπους, ανάξιους και κούκλες.

Στους ουρανούς ο 22χρονος Κώστας Πνευματικός. Εχασε τη μάχη μετά από 9 μέρες στην εντατική και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στη Σχολή Πεζικού. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήρθε, αλλά εκείνοι που κατάφεραν να τον προσεγγίσουν ήταν λίγοι. Διαβάστε ποιοί τα κατάφεραν.

Σωσίες ... made in evia. Ποιοι γνωστοί Ευβοιώτες είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι με τον Ντιόγκο, τον Συσσοβίτη, την Πέγκυ Ζήνα, τον Μουρίνιο και πολλούς άλλους. Ενα απολαυστικό ρεπορτάζ, που θα συζητηθεί.

Η δίκη για το φριχτό θάνατο του Γιάννη Δούδαλη ολοκληρώθηκε. Τι αποδείχτηκε στο Δικαστήριο και ποια ποινή επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο.

Η ανοιξιάτικη βάφτιση της μικρής Μαριλίας Καραμούζη και ο ονειρικός γάμος του Βαγγέλη Μπαραμπούτη και της Μαρίας Μαμασούλα. Είμασταν εκεί!

Το σοκ που έζησε η 25χρονη που έπεσε θύμα θρασύτατου τσαντάκια-καμικάζι μέρα - μεσημέρι στην οδό Αβάντων.

Ποιά ήταν η Αννα Παπαδοπούλου, η ξεχωριστή αυτή γυναίκα από τις Ροβιές, με τη μεγάλη περιουσία και την πολύ μεγαλύτερη καρδιά, που άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Τρίτη.

Σθεναρό όχι του Θανάση Τσεργα και της Λιμενικής Επιτροπής Χαλκίδας στα σχέδια της Panoil. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο για τα σχέδια του επιχειρηματία Γιάννη Καρρά και την προκλητική παρέμβαση Υπουργου της Κυβέρνησης Γιάννη Διαμαντίδη.

Σε ποιούς και γιατί κούνησε το μαντίλι ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Παντελής Κούκος;

Και τέλος:

Γιορτάζουμε και σας κάνουμε δώρο τα χρόνια μας σε έκπτωση.!

Μετά από 35 χρόνια κυκλοφορίας η Γνώμη σας χαρίζει 35% έκπτωση στις Μικρές Αγγελίες. Επωφεληθείτε!

 

Επιστροφή