Αθλητικά

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒOΓΙΑΤΖΗΣ: Στον ΑΠΣ Σταυρού έχουμε ωραίο κλίμα και προσδοκίες

ΑΓΓΕΛΟΣ ΒOΓΙΑΤΖΗΣ: Στον ΑΠΣ Σταυρού έχουμε ωραίο κλίμα και προσδοκίες
28 Ιουλίου 2022, 12:42
Ο κόουτς μίλησε στο egnomi.gr για την ομάδα του. 

 

Στο egnomι.gr μίλησε ο προπονητής του ΑΠΣ Σταυρού ¶γγελος Βογιατζής και αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα μεταγραφές, αλλά και στην έναρξη της προετοιμασίας που ...πλησιάζει ενόψει των υποχρέωσεων της μεσσαπιώτικης ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Ειδικότερα είπε: «Κρατήσαμε τον περσινό κορμό, παιδιά που βοήθησαν στο να επιτευχθεί η άνοδος τη σεζόν που πέρασε. Είναι παιδιά με ποιότητα και σε καλές ηλικίες ...ποδοσφαιρικά. Οι πιο «μεγάλοι» είναι οι Βαγγέλης Ταψής και Θεόφιλος Σπανός, που έχουν εμπειρία και παραστάσεις.

Πάνω-κάτω, ο μέσος όρος είναι 25-26 χρονών.

Αποκτήσαμε τον Δημήτρη Τσούτση που είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, τον Χρήστο Χασάνδρα από την Προποντίδα και έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή από τον ΑΟ Πεύκης, τον Βασίλη Κλέτσα, που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά, ο οποίος παράλληλα σπουδάζει στα Ψαχνά.

Εκανε και πέρυσι κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, τον είχαμε «λοκάρει», αλλά δεν τον εντάξαμε αμέσως στο ρόστερ, για να μην χαλάσουμε τις ισορροπίες του γκρουπ.

Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ωραίο κλίμα και προσδοκίες. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ουσίας».

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου και τα «κλεισμένα» φιλικά είναι με Ελλήσποντο, Αλάτσατα, Μακρυκάπα και Πολιτικά, ενώ έχει γίνει κουβέντα και για φιλικό με τη Δροσιά, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, καθώς μεσολαβούν οι πρώτοι αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας μέχρι την έναρξη της Α' ΕΠΣΕ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ