Αθλητικά

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Δυο άνοδοι και δυο μετάλλια για τις ομάδες της Χαλκίδας

10 Αυγούστου 2022, 16:30
Στη Β' Κατηγορία ανέβηκαν τα "Τρελά Νερά".

 

Επιτυχίες μέσω της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) γνώρισε η πόλη της Χαλκίδας, που εκπροσωπήθηκε σε πανελλήνια πρωταθλήματα με τρεις ομάδες, τα "Τρελά Νερά", τον "Πύραυλο Χαλκίδας" και τους βετεράνους "Oyzomasters".

Τα «Τρελά Νερά Χαλκίδας» κέρδισαν την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Κατηγορία με μόλις μια ήττα σε 14 αγώνες. Συμμετείχαν στα πλέι-οφ όλων των ομίλων της κατηγορίας, όπου σε 3πλη ισοβαθμία κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο μετά από έναν μαραθώνιο αγώνων στα γήπεδα της Βούλας. Οι παίκτες της ομάδας είναι οι: Βασίλης Βασιλειάδης, Ηλίας Παπαϊωάννου, Γιάννης Πασχαλίδης και Αλέξης Περγαλής.

Ο "Πύραυλος Χαλκίδας" πήρε το βραβείο της ατυχίας, καθώς μετά από μια συναρπαστική σειρά αγώνων στην Δ’ Κατηγορία και έχοντας κάνει 3 ήττες, ισοβάθμησε με τρεις ομάδες στη δεύτερη θέση στο τέλος του πρωταθλήματος. Η ατυχία είναι ότι τερμάτισε τελικά στην 4η θέση, λόγω της διαφοράς των επιμέρους νικών, χάνοντας έτσι την άνοδο στη Γ' κατηγορία (οι 3 πρώτες ομάδες ανέβηκαν). Οι παίκτες της ομάδας είναι οι: Ορέστης Μίχας, Δημήτρης Καλλίγερος, Κώστας Κουντουργιώτης, Μαρία Χατζηησαϊα, Θανάσης Καρανικόλας, Στάθης Αναστασίου και Χρήστος Τροχούτσος.
 
 
 

 

 
 

Η τρίτη ομάδα της Χαλκίδας, οι «Ouzomasters» κέρδισαν πανηγυρικά την άνοδο από την Ε’ στην Δ’ Κατηγορία με μια μόλις ήττα. Συμμετείχαν και αυτοί στα πλέι-οφ όλων των ομίλων της κατηγορίας και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Οι βετεράνοι παίκτες της ομάδας είναι οι: Χρήστος Στρατής, Στέργιος Κατρής, Γιάννης Μωϋσίδης, Σάκης Μπαρίκας, ¶γγελος Γαβριήλ και Κώστας Ρίννης. 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Οι διαιτητες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου
Αθλητικά
[30/09/2022 - 12:24]

Ο Τουλούμης στη Δροσιά και την Κάρυστο. Γκάτσος στο Προκόπι και Κασομούλης στο Μαντούδι ...περισσότερα

Αρέσει στον ΑΟ Χαλκίς ο στόπερ Μαγγίνας - Θα πάει σε Αλιβέρι και Ψαχνά αν δεν γίνουν τοπικά

Αρέσει στον ΑΟ Χαλκίς ο στόπερ Μαγγίνας - Θα πάει σε Αλιβέρι και Ψαχνά αν δεν γίνουν τοπικά
Αθλητικά
[29/09/2022 - 12:46]

Ανεβαίνει το μεταγραφικό θερμόμετρο στο στρατόπεδο της Χαλκίδας. ...περισσότερα