Παιδεία

ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Υποσχέσεις Βάκα ότι δεν θα μείνει κανένα χωρίς καθαρίστρια

ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Υποσχέσεις Βάκα ότι δεν θα μείνει κανένα χωρίς καθαρίστρια
4 Αυγούστου 2022, 09:00
Η δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους του ευβοϊκού σωματείου  

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Ευπρεπιστριών – Ευπρεπιστών Νομού Ευβοίας πραγματοποίησε, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας και Πρόεδρος των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ευβοίας Ελένη Υφαντή και η Πρόεδρος Αναστασία Κονοβέση, η Γραμματέας Αναστασία Σταματίου, η Ταμίας Παρασκευούλα Θεοφίλου και το Μέλος Αγνή Παππά του Σωματείου Ευπρεπιστριών – Ευπρεπιστών.

Το θέμα που έθεσαν στη Δήμαρχο ήταν η πρόσληψη του απαιτούμενου αριθμού σχολικών καθαριστριών-καθαριστών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου τονίζεται ότι η Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι, για ακόμα μια χρονιά, η κρατική χρηματοδότηση δεν είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι Δήμοι για ένα θέμα που δεν αποτελεί αρμοδιότητά τους, αλλά του ίδιου του κράτους.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου του Δήμου, η Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι καμία σχολική μονάδα δεν θα μείνει ακάλυπτη από καθαρίστρια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ