Περιβάλλον

ΧΑΛΚΙΔΑ- ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Φωτογραφίες από το μέτωπο της φωτιάς

ΧΑΛΚΙΔΑ- ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Φωτογραφίες από το μέτωπο της φωτιάς
6 Αυγούστου 2022, 19:06
Πως σχολιάζουν οι Χαλκιδέοι στα social media την πυρκαγιά.

Η Χαλκίδα πνίγηκε στους καπνούς το απόγευμα του Σαββάτου 6 Αυγούστου, από την φωτιά που εκδηλώθηκε πίσω από το Νοσοκομείο Χαλκίδας και η ανησυχία ήταν έντονη στους κατοίκους της πόλης.

Ο ήχος από τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από την πόλη, σε συνδυασμό με τον καπνό και την μυρωδιά του "καμένου" σκόρπισε την ανησυχία σε πολύ κόσμο.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η φωτιά δεν απειλεί το Νοσοκομείο, ούτε άλλη κατοικημένη περιοχή, άρχισαν οι σχολιασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σχετικά με το συμβάν, που κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι.

Να εκδηλώνεται δηλαδή φωτιά δίπλα στον οικιστικό ιστό της πρωτεύουσας νομού, όπως είναι η Χαλκίδα, πολύ κοντά σε εμβληματικό κτήριο της πόλης (όπως είναι το Νοσοκομείο) και να παίρνει γρήγορα διαστάσεις, που να απαιτούν πυροσβεστικά αεροσκάφη και δεκάδες οχήματα για να σβήσει.

Η φωτιά ξύπνησε μνήμες, από την περσινή καταστροφή στη Βόρεια Εύβοια, ενώ πολλά σχόλια αναφέρονται στο γεγονός ότι δεν είχε γίνει αποψίλωση καθώς υπήρχαν πολλά ξερόχορτα, δίπλα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φωτιά: