ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο ναό του Αγίου Νικολάου η κηδεία του αστυνομικού Βασίλη Μυστριώτη

ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο ναό του Αγίου Νικολάου η κηδεία του αστυνομικού Βασίλη Μυστριώτη
9 Αυγούστου 2022, 20:14
A+ A-
Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Αυγούστου. 

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας, από το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μιστριώτη, αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ (διαβάστε εδώ την θλιβερή είδηση).

Ο άτυχος αστυνομικός υπέστη έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας, το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου (δείτε εδώ την είδηση) και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Χαλκίδας διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί και φάνηκε ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά δυστυχώς υπέστη εμβολή στη διάρκεια επέμβασης που του γινόταν το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Η Ένωση Αστυνομικών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξαίρει το ήθος του εκλιπόντα και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τονίζοντας ότι πενθεί όλη η Αστυνομική οικογένεια της Εύβοιας.

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα τελεστεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου, στις 6:30 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ψαχνών και εκτός από τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας αναμένεται να παραστούν και δεκάδες συνάδελφοι του Βασίλη Μυστριώτη, καθώς και η ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Επιστροφή