Σε ασφαλή χώρο η 26χρονη μητέρα που την απείλησε με κατσαβίδι ο σύντροφός της (VIDEO)

Σε ασφαλή χώρο η 26χρονη μητέρα που την απείλησε με κατσαβίδι ο σύντροφός της (VIDEO)
10 Αυγούστου 2022, 15:24
A+ A-
Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα.

Η 26χρονη μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο, βρίσκεται πλέον σε ασφαλή χώρο, μετά από πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου της υφυπουργού, η ίδια επικοινώνησε με την γυναίκα, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατευθύνοντάς την για τις δυνατότητες που έχει και δίνοντάς τις όλες τις πληροφορίες για τις δομές που υπάρχουν και μπορούν να την στηρίξουν.

Τρομοκρατημένη η 26χρονη

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος που την κυνήγησε και την απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι αφέθηκε ελεύθερος. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε στον 36χρονο φυλάκιση ενός χρόνου και 2 μηνών με τριετή αναστολή με την ποινή να είναι εφέσιμη.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, γεγονός που τρομοκράτησε τη νεαρή γυναίκα, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την πρόταση του συνηγόρου του κατηγορούμενου για περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να μην πλησιάσει στην κοινή στέγη!

Μετά το τέλος της δίκης η 26χρονη ακούγοντας την απόφαση της έδρας ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «...ποιος θα με προστατεύσει εμένα τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;». Η 26χρονη είπε ακόμη πως «...την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου»...

Επιστροφή