ΧΑΛΚΙΔΑ: Εικόνες ντροπής στο γήπεδο Μουστάκα-Τζιώτη

16 Αυγούστου 2022, 12:09
A+ A-
Ολική η καταστροφή.

Η λέξη "ντροπή" είναι φτωχή για να περιγράψει κανείς τη σημερινή εικόνα του γηπέδου "Μουστάκα-Τζιώτη" στη Χαλκίδα, η οποία είναι τραγική, καθώς ο αγωνιστικός χώρος έχει υποστεί ολική καταστροφή.

Η απόφαση του ΑΟ Χαλκίς να δημιουργήσει ρόστερ από την αρχή και να κάνει την ύστατη προσπάθεια να συμμετάσχει η ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, οδήγησε το egnomi.gr στο "Μουστάκα-Τζιώτη", για το λόγο ότι σ' αυτό το γήπεδο έκανε προπονήσεις ο ΑΟΧ.

Οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες και το θέαμα που αντικρίσαμε ...αποκαρδιωτικό, παρά τη διπλή σπορά που έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες.

Είναι γεγονός ότι με ενέργειες της νυν δημοτικής αρχής ο ΑΟΧ βρήκε ένα σταθερό "σπίτι", καθώς τα προηγούμενα χρόνια γύριζε ...από γήπεδο σε γήπεδο για να κάνει προπονήσεις.

Μόλις, όμως, ο ΑΟΧ ...βγήκε από το γήπεδο, το πολύπαθο (από παλιά) "Μουστάκα-Τζιώτη" αφέθηκε στο έλεος του Θεού.

Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όχι μόνο να κομπάζουν και να πανηγυρίζουν (με δελτία τύπου), όταν πράττουν τα αυτονόητα. 

Το γήπεδο "Μουστάκα Τζιώτη" είναι ένα έκτρωμα παρά τις κατά καιρούς παρεμβάσεις και οι Χαλκιδέοι απαιτούν την άμεση ανακατασκευή του.

 

Επιστροφή