ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Καταδίωξη μέσα σε ελαιώνα για την σύλληψη δύο αντρών με ναρκωτικά (φωτό)

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Καταδίωξη μέσα σε ελαιώνα για την σύλληψη δύο αντρών με ναρκωτικά (φωτό)
17 Αυγούστου 2022, 13:19
A+ A-
Πέταξαν από το παράθυρο δύο συσκευασίες με σχεδόν 100 γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου, μετά από καταδίωξη μέσα στον ελαιώνα της Άμφισσας, στη Φωκίδα, με τις κατηγορίες της παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της απείθειας.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο (φωτό) στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Οι δύο ύποπτοι, στη θέα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν, κατευθυνόμενοι σε χωμάτινο δρόμο στον ελαιώνα Άμφισσας.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς, πριν την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι συλληφθέντες πέταξαν από τα παράθυρα του οχήματος δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους  96,33 γραμμαρίων. 

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας.

Επιστροφή