Αστυνομικά

Αυτός ο άντρας κατηγορείται ότι ανέλαβε την επίβλεψη ανήλικης και ικανοποίησε τις ανώμαλες ορέξεις του

Αυτός ο άντρας κατηγορείται ότι ανέλαβε την επίβλεψη ανήλικης και ικανοποίησε τις ανώμαλες ορέξεις του
23 Σεπτεμβρίου 2022, 19:54
Δόθηκαν στη δημοσιότητα πλήρη στοιχεία του και φωτογραφίες.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 19 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για τα αδικήματα:

  • Των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.
  • Της κατάχρησης ανήλικης, που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη σε γενετήσιες πράξεις από ενήλικο, στον οποίο έχουν εμπιστευθεί αυτόν για να την επιβλέπει, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης αυτής από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους της ανήλικης.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, τους τελευταίους μήνες, έχοντας αναλάβει την επίβλεψη της, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Πρόκειται για τον ΠΕΤΡΑΚΟ Χαράλαμπο του Νικολάου, γεννηθέντα στις 15-6-1971 στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 και 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.